Ahojte, potreboval by som poradit kde by sa dala kupit kostra na Trance. hladam hladam, ale bez uspechu. Moze byt aj hlinik aj carbon.Kamos ho zlomil a chcem mu pomoczt. Vdaka za kazdu radu
Taketo pripady sa v serioznych firmach uznavaju aj ak uz zaruka skoncila.
Sme na Slovensku, tu CZ/SK distributor ProgressCycle nedaval ani 5 rocnu zaruku, co vzdy daval vyrobca. Isty cas bola len 3 roky. Neviem ako je to teraz.
Tak ďalšie info. Záruku už vtedy riešil a nebola uznaná:-( sedlova trúbka nenájde a pravdepodobne ju vyhodil-pakes. Zostava už kúpiť teda rám a výšku. Vedeli by ste mi poradiť rám aj s vydlou 120" aby sa dal dat do nej aj zadný tlmic Fox performancie series float RP 2 ?. Vďaka moc
tak potrebujeme aj rozmer tlmica oko oko, ale hlavny problem asi bude s tou vidlou overdrive 2
rozpredat- no to tiez nebude vyhra, atyp vidla, 26 palcove kolesa, pouzite suciastky
No vyhra to nebude, ale prehra nastala v momente ked zahodil cast ramu. Vyhrat sa uz neda.
P.S. Nestaci rozmer oko - oko, treba aj spravny zdvih ramu k zdvihu povodneho tlmica. Plus bude samozrejme potrebne zvolit spravne reducery k novemu ramu. Toto bude este dlhy pribeh...
Ale ved este stale zije moznost, ze stare hlavove zapasuje do ineho (noveho) ramu a teda bude vidla dalej pouzitelna. Ak uz tlmic pasovat nebude (mozno hej) da sa kupit tu z bazara vhodny za +/- 100-150€
Alebo kupit vhodny ram (hlavove) aj s tlmicom a stary predat...
Musite hladat ram, kde sa rozmerovo vojde to hlavko z toho zlomeneho Giantu...proste hlava na novom musi mat vnutorne rozmery take, ake su na starom. Moja teoria je, ze Giant mal standardne hlavy v dobe, ked tam daval ten hlupy rozmer vidlic (ano vidla sa pise s ,,i" ). Toto si pomerajte/overte.
zohnat ram s kde bude pasovat hlavko overdrive, ram musi mat zdvih 100-120mm a byt vo velkosti xl na 26 palcovych kolesach To je asi mission impossible
Venoval som hladaniu asi hodinu a kombinaciu tapered hlava+XL size+zdvih 100-130 som nenasiel uz ziadny na nete. Kamenne predajne ale niesu vsetky na nete. Kolko meria ten tvoj kamos? Mozno by sa ,,vosiel" aj do L-ka co by zvacsilo zaber.
Este mi napadlo popytat sa Turbiho, je tam sanca, ze by vedel pomoct/nasmerovat...
Kidak dakujem za tvoj cas a pomoc . Aj ja som hladal, ale nie som moc dobry v tomto. Preto som skusal oslovit a poziadat o pomoc ludi tu na fore, lebo viem ze tu je dost sikovnych ludi. Nechcem aby to ludia robili za mna. Poradit-nasmerovat. Kamenaky planujem tiez pobehat. Dik za pochopenie
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Sme na Slovensku, tu CZ/SK distributor ProgressCycle nedaval ani 5 rocnu zaruku, co vzdy daval vyrobca. Isty cas bola len 3 roky. Neviem ako je to teraz.
v tom sportservise si nepochodil ?
rozpredat- no to tiez nebude vyhra, atyp vidla, 26 palcove kolesa, pouzite suciastky
P.S. Nestaci rozmer oko - oko, treba aj spravny zdvih ramu k zdvihu povodneho tlmica. Plus bude samozrejme potrebne zvolit spravne reducery k novemu ramu. Toto bude este dlhy pribeh...
Alebo kupit vhodny ram (hlavove) aj s tlmicom a stary predat...
Npr.
https://www.bike-discount.de/en/buy/cube-ams-130-sl-26-frame-black-anodized-n-white-n-red-617191/wg_id-7325
https://www.bike-discount.de/en/buy/cube-ams-130-race-26-frame-black-anodized-593749/wg_id-7325
Ten od Dana by tiez mobol vyhovovat:
http://www.mojekolo.cz/ghost-ram-amr-lector-9500-black-grey-red/
Venoval som hladaniu asi hodinu a kombinaciu tapered hlava+XL size+zdvih 100-130 som nenasiel uz ziadny na nete. Kamenne predajne ale niesu vsetky na nete. Kolko meria ten tvoj kamos? Mozno by sa ,,vosiel" aj do L-ka co by zvacsilo zaber.
Este mi napadlo popytat sa Turbiho, je tam sanca, ze by vedel pomoct/nasmerovat...