Cafte,chcel by som si kupit gripy z UK (nejaky shop v Londyne,nie internetovy),ale neviem presne ake si mam vybrat...Moja prestava je asi takato Cena do 10 libier Lock,aspon na jednej strane,radsej na dvoch Nejaky vzor,co sa neosucha za dve dni ako moje sucasne za 50.-
Zatial som si vybral Kona Log (Lock on) Grips s vahou 96g
No je to kamos mojej mamy a ma dost roboty takze by som ho nerad zatazoval tym,aby mi ich este hladal...Dost je,ze ich kupi a donesie mi ich na slovensko Inac tie Kony su dobre
Moje pocity: jednoznacne zmena ku lepsiemu, co sa tyka manevrovania, i ked som s tymi novymi dal iba Stranik.
Ale uvazujem aj nad novymi rukavicami (2-roky tym starym stacilo), takze to musim pocitovo zosuladit a malo by to byt v pohode.
Takze tie prve Ti mozem doporucit...
Samozrejme je Ti zbytocne davat ich na nejaky kross alebo ziletku, neviem na aky bajk to chces. Ale je to o pocite, takze...suit yourself
ups...teraz som si vsimol, ze chces do 10libier...nuz uvaz, ja som ich tu kupil o malo lacnejsie ako na wiggle a mozno moje postrehy a typ pomozu niekomu inemu...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tiez som vcera menil gripy po tom, ako sa mi zacal pravy na konci trhat po asi 530km.
Moje poziadavky boli:
- prilnave spracovanie povrchu gripu
- aby neboli prehnane makke
- aby boli srobovacie
- s kovovymi ciapockami na koncoch rajd.
Len pre info, jazdim zasadne v rukaviciach...
Nakoniec som sa rozhodol pre tieto gripy od Sunline-u:
http://www.wiggle.co.uk/ProductDetail.a ... On%20Grips
Moje pocity: jednoznacne zmena ku lepsiemu, co sa tyka manevrovania, i ked som s tymi novymi dal iba Stranik.
Ale uvazujem aj nad novymi rukavicami (2-roky tym starym stacilo), takze to musim pocitovo zosuladit a malo by to byt v pohode.
Bohuzial som nemal moznost uchopit tieto v prevedeni thick, cize hrubsie:
http://www.wiggle.co.uk/ProductDetail.a ... On%20Grips
Takze tie prve Ti mozem doporucit...
Samozrejme je Ti zbytocne davat ich na nejaky kross alebo ziletku, neviem na aky bajk to chces. Ale je to o pocite, takze...suit yourself
ups...teraz som si vsimol, ze chces do 10libier...nuz uvaz, ja som ich tu kupil o malo lacnejsie ako na wiggle a mozno moje postrehy a typ pomozu niekomu inemu...