Neviem sa medzi tymito dvoma bike-ami rozhodnut. Su v zlave a ceny su priblizne rovnake. Chcel by som to hlavne na street, mozno sem tam dirt,XC. Porovnaval som si ich, no do komponentov MTB sa nevyznam a ich nazvy mi nič nehovoria. Prosim poradte mi. A este som zabudol mam 187cm a 70kg.
Ja by som bral radsej GT, tu je asi lepsia cena a nieje to z ciech ale zo slovenska http://velosprint.sk/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=224_357_358&products_id=8176
a v tejto cene nenajdes asi nic lepsie, jedine bazar, lebo vsetky biko kolo 10 000 maju +- tu istu vybavu
PS: mna by zaujimal rozdiel medzi RST Launch (skor mi pripada na street/dirt) a Gila Plus (zeby XC)
PS: mna by zaujimal rozdiel medzi RST Launch (skor mi pripada na street/dirt) a Gila Plus (zeby XC)
Presne tak! lunch je vraj na dirt street = extremne lamava a chrumkava- 32mm vn. nohy
gila+ je na tvrdsie XC = lame sa tiez ale pruzi horsie- 30mm vn. nohy
z toho vyplyva ze je to AM:EN vidla , a preco davaju na "street" biky take shitne vidly?? Davnejsie som videl aj seriovo vyrabane biky "na skakanie" s RST Capa, suntour XCM ,...
Gila a AM:EN??
Doteraz sa z nej moja kostra nevie spametat.
To viis biky na skakanie je dost obsirny pojem pre vyrobcov lacnych bikov. Ja som si raz z recesie skocil aj na liberte a prezila . Jednoducho lacna vidla (do 3000sk) nemoze ani z daleka byt priamo urcena na fr a zaroven aj pruzit.
kopanie prezivam ale mam uz na to nervy uz je nacase vymenit tu vidlu za nieco funkce, lacne, adekvatne bicyklu (max 13cm ). Som rozmyslal nad stormkou 140mm ale to je uz asi vela na moj ram
Dik za rady. Pouzil som vyhladavanie a naslo mi tam aj 30 tem takze som zistil skoro vsetko co som potreboval... Rozhodol som sa pre ten Gt Chucker 3.0. No este jedna vec by tu bola: aky na to zozeniem napinak ? poradte mi pls lebo sa do nich vobec nevyznam. Ako som spominal budem jazdit hlavne street a nechcem aby mi kazdu chvilu padala retaz, alebo po kazdom dopade skakala ... Dik
nema niekto nahodou zvysny napinak do bazaru? mne by sa jeden zisiel a nechcel by som za neho vyhodit cez 1000sk, zda sa mi to trochu vela za kus plastu a koliesko s loziskom (truvativ boxguide 1990sk)
nema niekto nahodou zvysny napinak do bazaru? mne by sa jeden zisiel a nechcel by som za neho vyhodit cez 1000sk, zda sa mi to trochu vela za kus plastu a koliesko s loziskom (truvativ boxguide 1990sk)
tak si kup truvativ shiftguide , stoji 1000sk a je na dvojpilu
nechcem zakladat nove temy, tak sa spytam, ci ten shiftguide pomaha pri padani retazi tak, ako boxguide ? pocitim rozdiel bez napinaku a s shiftguidom ? nejako sa mi tie viacpilove napinaky nezdaju
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja by som bral radsej GT, tu je asi lepsia cena a nieje to z ciech ale zo slovenska http://velosprint.sk/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=224_357_358&products_id=8176
a v tejto cene nenajdes asi nic lepsie, jedine bazar, lebo vsetky biko kolo 10 000 maju +- tu istu vybavu
Presne tak! lunch je vraj na dirt street = extremne lamava a chrumkava- 32mm vn. nohy
z toho vyplyva ze je to AM:EN vidla
Doteraz sa z nej moja kostra nevie spametat.
To viis biky na skakanie je dost obsirny pojem pre vyrobcov lacnych bikov. Ja som si raz z recesie skocil aj na liberte a prezila
tak si kup truvativ shiftguide , stoji 1000sk a je na dvojpilu