cawte ! dnes mi dosli new hayes mag ! ale do prasata medzi platnicky mi nevojde kotuc ! co myslite ci to moze byt ? skusal som aj zatlacit piestiky ale nopomohlo ! nestacilo by kupit new kotuc original hayes ?
no ja som mal brzdu promax a ten promax som tam skusal davat
z toho co si napisal som pochopil ze si skusal zasunut piestiky hlbsie do prasata ale nepodarilo sa ti to... ked ti medzi dosticky nevojde ani kotuc ktory nema viac ako 2mm tak zrejme nepojde ani dosticky vytiahnut. Teda by som skusal opatrne plochym predmetom tie platnicky od seba oddialit. Urcite to nepojde lahko ako by si si mohol mysliet. Skusil by som "spachtlu" alebo nejaky podobny nastroj obaleny do tkaniny alebo aspon hrubsieho papiera aby si dosticky neposkodil a hlavne nezamastil.
mas mechaniky?? ak ano tak tu brzdovu dosticku, ktora sa nestlaca ( je tam na pevno) musis trocha povolit a tym ju oddialis od kotuca o par mm, tak sa nastavuje aj brzda...
nie predtym som mal mechniku promax ! a teraz ked som kupil hayes mag tak som tam nechal ten promax kotuc ! lebo nemam lopve na novy ! a uz sa mi to tam podarilo nejak dat ! tak diki za rady !
a este sa chcem spytat ze ci neviete ako by sa dal skratit chod packy ! ci odvzdusnit alebo len doliat kvapaliny ze jej tam moze byt malo ?
Teoreticky ano. Treba doliat kvapalinu do nadrzky ked su vysunute piesty, aby bolo na nu miesto. Ak si to ale este nerobil, davaj pozor na zavzdusnenie, nadobka po uzavreti musi ostat bez vzduchu.
Najprv by som skusil medzi piesty vlozit nieco uzsie ako kotuc, napr. 1,5mm a parkrat postlacat paku. Potom vloz kotuc a krok by mal byt kratsi. Najlepsie je urobit oboje naraz (aj toto aj doliat).
Nie,aky hruby je ten Promax kotuc?Asi nie je hrubsi ako Hayes,co ma 2mm
si si nejaký istý že ma Hayes 2 mm hrúbku nepodarilo sa mi nikde nájsť a nemám kde zmeriať (ak niekto može nech bere posuvne meradlo)
ale pokým niečo nevieš isto nešír to ďalej
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
z toho co si napisal som pochopil ze si skusal zasunut piestiky hlbsie do prasata ale nepodarilo sa ti to... ked ti medzi dosticky nevojde ani kotuc ktory nema viac ako 2mm tak zrejme nepojde ani dosticky vytiahnut. Teda by som skusal opatrne plochym predmetom tie platnicky od seba oddialit. Urcite to nepojde lahko ako by si si mohol mysliet. Skusil by som "spachtlu" alebo nejaky podobny nastroj obaleny do tkaniny alebo aspon hrubsieho papiera aby si dosticky neposkodil a hlavne nezamastil.
a este sa chcem spytat ze ci neviete ako by sa dal skratit chod packy ! ci odvzdusnit alebo len doliat kvapaliny ze jej tam moze byt malo ?
Najprv by som skusil medzi piesty vlozit nieco uzsie ako kotuc, napr. 1,5mm a parkrat postlacat paku. Potom vloz kotuc a krok by mal byt kratsi. Najlepsie je urobit oboje naraz (aj toto aj doliat).
si si nejaký istý že ma Hayes 2 mm hrúbku nepodarilo sa mi nikde nájsť a nemám kde zmeriať (ak niekto može nech bere posuvne meradlo)
ale pokým niečo nevieš isto nešír to ďalej
ja som to robil podla toho a funguje to krasne