ZDravim ... zaujimalo ake mate ohlasy na strokera. chcem prejst na kotucovky (70kg) a nevem sa rozhodnut. Avidy J3,5,7... shimana nejake alebo tieto nove hayesy. vyzeraju dobre... inac daju sa vobec v dajakom shope zohnat ? bo vsade vidim len avid shimano....
videl som ich v par eshopoch, v slovenskych su dost drahe cca 10litrov za sadu, ale cez ebay sa k novym dostanes uz za 5-6 litrov
ja tiez nad nimi rozmyslam, ale teraz nemozem upgradovat, az neskor.
Ja som so Stroker Carbon absolutne spokojny, jak s tvarom paky, tak aj s ucinnostou - a aj ludia, ktori sa zviezli na mojom bajku si pochvalovali brzdny ucinok
Avid Juicy 7 2008 model zvlastne spravanie
prvych 1000km super potom zacali blbnut makkla packa a teraz cca 4tis km su uz v pohode ale este zmenim kotuce lebo original kotuce su makke a rezonuju... pravdepodobne magury, hope alebo aligatory by to mali vyriesit ale inak som spokojny... Sice keby som teraz kupoval novu hydrauliku tak by som zvolil Shimano XT 2008
No neviem XT 08 bohvie ako vo Vele nechválili a nie raz,zato Stroker vraj čim ďalej lepší .O Formulách si neuvažoval,vždy bývajú hodnotené veľmi dobre,Avidy sú tiež docela fajn
Ja mam stoker trail a som maximalne spokojny. jazdil som aj XT 2008 a juicy 7 a mozem povedat ze tie strokery mi vyhovovali najviac. aj co sa tyka ucinnosti aj nastavenia pacok
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja tiez nad nimi rozmyslam, ale teraz nemozem upgradovat, az neskor.
mam juicy 7 06 a som s nimi spokojny...
prvych 1000km super potom zacali blbnut makkla packa a teraz cca 4tis km su uz v pohode ale este zmenim kotuce lebo original kotuce su makke a rezonuju... pravdepodobne magury, hope alebo aligatory by to mali vyriesit ale inak som spokojny... Sice keby som teraz kupoval novu hydrauliku tak by som zvolil Shimano XT 2008
Cize mas vlastne na mysli modelovy rad 76x z roku 2004
Stroker bleeding procedure=> http://youtube.com/watch?v=KpdTKzgoVGk