cafte , chcel by som sa opytat ci je toto dobra brzda a ci sa oplati kupit za 2300sk s 203mm kotucom . A este by som chcel vediet ci ma taku brzdnu silu ako avid bb7
Quasko pocuj to aj mna zaujimalo kde na to chodis, nove bez kotucov zozenies za tie 4 mozno LX (a to pisem o lacnej kupe - wiggle). Ale myslim ze tu cenu by si mal este zjednat - ak by to bolo povedzme za 2k podla mna to neni az take strasne. A k tej brzde - je to dobra brzda, ale mohol si napisat naco to sces vyuzit lebo kazdy ma ine poziadavky, ja som ju jazdil cca 2 roky a maximlana spokojnost... A to ze to sces porvnavat s mechanikami to si hadam robis srandu ze?.
K tym XT teda - brzda je to spolahliva, nemal som s nou ziadne problemy, ziadne vadnutie ucinku pri dlhom brzdeni atd... Je to brzda nekusva, velmi dobre sa davkuje - chyta sa na dlhsom "useku" chodu packy co je velmi dobre, chod packy priemerny (ani moc dlhy ani kratky), vdaka PM uchytu je nastavenie hracka. Jedine co by som tejto brzde mohol vytknut (a o to skor co s tym chces jazdit) je trochu slabsi maximalny brzdny ucinok (co vsak mne absolutne postacovalo) - ale neviem ci v tejto cenovej hladine najdes nieco lepsie.
Jedine co by som tejto brzde mohol vytknut (a o to skor co s tym chces jazdit) je trochu slabsi maximalny brzdny ucinok (co vsak mne absolutne postacovalo)
ked tam 203ka kotuc bude ten brzdny ucinok lepsi ?
Z vecsim kotucom sa ti to bude menej zahrievat a brzdny ucinok bude lepsi. Zase na druhu stranu 203 ju uz dos! Musis sa pripravit na cinkanie a suchanie kotucov lebo pri takom priemere sa to uz neda moc nastavit. 203 mm kotuce si vecinom kupuju blbci co to ani nevyuziju lebo nevedia brzdit (cest vynimkam)
inak podla mna ti bude 203ka dost casto cinkat(aj mne cinka 160tka pri 50km/h
a volakde som cital ze na 203ku potebujes dost silnu vidlicu(preto sa pouziva vacsinu pri DH)
jednoducho povedane 203ku nevyuzijes
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Prednu aj zadnu, kde?
tak si este asi neskusal bb7
urcite maju velke kotuce lebo neveia brzdit
inak podla mna ti bude 203ka dost casto cinkat(aj mne cinka 160tka pri 50km/h
a volakde som cital ze na 203ku potebujes dost silnu vidlicu(preto sa pouziva vacsinu pri DH)
jednoducho povedane 203ku nevyuzijes