Giro prilby sa mi celkom pacia ale prijmam aj ine aleternativy nad 4,5 litra by som ist nechcel aj tak sa mi to zda uz zbytocne prehnane. Skor to vidim na nejaku okolo 3// 2,5// 2 litre. Jazdim prevazne les.
Kaos je top model od MET lahsiu nemaju - potom este Kaos Ultimate 250g za iny peňáz. Trosku mi vadi ze maju o koliesko menej - myslim rovnomerne nadstavovanie obvodu hlavy.
Tip: http://www.bike-discount.de/shop/a4273/ ... -matt.html
osobne by som siel z tych co si pisal asi do E2.
a co tak nieco ine? mne sa moc pacila tato nova shield 2 od catlike ked som ju v brne videl. copyrightwww.bikeplanet.com.es www.bikeplanet.com.es
ked prilba tak podla mna giro is the best
ked si dam nejaku inu prilbu na hlavu tak mi sadne az ked ju utiahnem ale skoro kazda giro mi sedi hned jak ju dam na hlavu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tip: http://www.bike-discount.de/shop/a4273/ ... -matt.html
http://www.cratoni.com/cratoni.php?l=en&a=product&id=11008105/1
Cennik je na www.skprofibike.sk.
Mna stala 2290 na jesen vo vypredaji. Jedina helma, ktora mi sadal ako rit na serbel
inak fakt mam pocit ze veleno a kaos sa lisia len tym ze kaos je o 500sk drahsi lebo je to Kaos.. ci nie?
iny tvar, iny pocet otvorov, ina velkost siltu, ina vaha, ina farba - ale inak su rovnake...
mam Veleno D
mam Veleno D
no veru kaos ma 22 veleno LEN 20
a co tak nieco ine? mne sa moc pacila tato nova shield 2 od catlike ked som ju v brne videl.
Ja a moje Veleno sme Ti ohladom vyjazdu kedykolvek k dispozicii
ja viem
ked si dam nejaku inu prilbu na hlavu tak mi sadne az ked ju utiahnem ale skoro kazda giro mi sedi hned jak ju dam na hlavu.