chcem sa opytat ci mi neviete poradit nejake hlavove zlozenie na 1/5 hlavu s redukciou na 1/8... Hladam co najlacnejsie riesenie pripadne ak by niekto mal nieco doma, tak by sme sa nejak dohodli
Vdaka za kazdu radu
posledný komentár: 30. 11. 2025 o 17:05
posledný komentár: 7. 7. 2016 o 18:58
1. ci je mozne nalisovat povodny konus zo starej vidlice (z hlavoveho zlozenia) na novu bez nejakych specialnych nastrojov. nazyva sa to "nalisovanie", matie ma ten vyraz...
2. ak sa zdeformuje konus pri vyberani zo starej vidlice, treba kupit komplet nove hlavove zlozenie? neda sa ten konus zohnat separe?
nechapacky:
Rozhodně není pravidlem, že s novou vidlicí přijde i nové hlavové složení...
Pro narážení je nejlepší použít narážecí trubku, poslouží ale také miska ze starého hlavového složení...
to si trosku odporuje, nie? tak ked ho nejdem menit tak asi ani nemam k dispozicii misku z toho zlozenie (pokial ju nevydrbam z ramu samozrejme...)
a este dotaz - ten krk by sa dal reznut aj karbobruskou,ci? sa mi to zda dokonca lepsie ako sa mordovat s pilkou
Na zrezanie krku môžeš použiť aj ,,flexu", ale ani s pílkou na železo to nieje žiadna ťažká práca...
Na zrezanie krku môžeš použiť aj ,,flexu", ale ani s pílkou na železo to nieje žiadna ťažká práca...
ok, ja to reznem mojou Boženkou (citaj Bosch)...
a este sa takto opytam, treba ho ***nut jednym silnym raznym uderom alebo viacerymi opatrnymi udermi
Otazkou ale je: Vymenit celu misku alebo kupit len nejaku redukciu? Vobec sa do hlavovych zlozeni nevyznam, preto by som bol rad, keby ste mi poradili.
Nasiel som takuto redukciu a taketo hlavko, ale neviem, ci to bude ok.
Viete mi prosim poradit, co a ako? Co je lepsie? Pripadne nejake Vase alternativy.
Pridavam aj fotku hlavovej trubky. Vdaka za rady
Pozri sem - http://www.hopetech.com/wp-content/uploads/2014/03/HOPEHEADSETS2011Web.pdf