Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
Hrubé nálepky z vidlice Fox (z oboch nôh) vážia 8g. Oceľový 11z pastorok Ultegra so závernou duralovou maticou váži 14g. Fakt si si istý, že dve nálepky z jedného ráfku Crest MK3 vážia 20g??? To je o jednu tretinu viac ako ten oceľový pastorok s maticou.
Kristina hej zle som si pametal... z jedného kolesa to bolo 8g a dokopy 16g.... -_- soráč teraz som kukal fotky v telefóne kde mám navážené aj nálepkové aj beználepkové ráfiky..
Len tak zo srandy som zlepil nalepky zo svojich Arch mk3 a povazil mikrovahou s presnostou 0,01g. Zhodit som ich chcel uz skor, ale ten 20 resp. 16g blud ma motivoval urobit to dnes. Ide o nalepky z oboch rafkov.
To len ja vidim na tych prvych fotkach hmotnosti 361 a 382 a na tej tretej doslova len hadam 357 a 376 kedze vela toho nevidno, cize dokopy na dvoch rafikoch 10 gramov a nie 16? To, ze to nie je vazene na tej istej vahe aj skoda komentovat.
ohladne dvoch rôznych váh sa môžete skludniť... komponenty ako predstavec, rajdy,gripy, reťaz, sedlo, sedlovka boli vážené aj na robotnej aj na domácej a hmotnosť sedela ok toto som silno nedopočítal.... už by to vážne chcelo volno v robote... dnes som nechtiac došiel do roboty o hodinu skôr vážne toho začínam mať dosť....kým si neoddýchnem prestávam sa vyjadrovať k tejto hmotnostnej téme..lebo očividne to tu trollím viac ako by bolo dobré....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Hrubé nálepky z vidlice Fox (z oboch nôh) vážia 8g. Oceľový 11z pastorok Ultegra so závernou duralovou maticou váži 14g. Fakt si si istý, že dve nálepky z jedného ráfku Crest MK3 vážia 20g??? To je o jednu tretinu viac ako ten oceľový pastorok s maticou.