Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
Jezus: skor original, cinan by snad nedaval datum spotreby 6 rokov stary .. mozno daky "vypredaj" zo skladov. Inak tieto kotuce sa nesmu montovat na AC naboje bez tej specialnej kruhovej vlozky, ktora spevnuje stred. U 160tky to ale mozno vadit nebude.
S works su tenka verzia bocnice
2 bliss je oznacenie speslu ze ide o tubelles ready verziu a tieto maju gumovejsiu bocnicu
Potom je este verzia 2 bliss grid,tie maju este viac pevne bocnice a vraj o23% vyssiu odolnost voci prerezaniu
My jazdime tu 2bliss k spokojnosti
A to su tie AC naboje take odlahcene, ze ten pliesok ich spevni?
Ano, vsak si pozri ako su spravene. Ale plati to len pre kotuce, ktore nie su po obvode vkuse, nie som si teraz uplne isty ci to plati aj pre tento, co mas ty. Je to myslim v manuale k AC, ale dohladat to na nete ti teraz neviem. Zda sa mi ale, ze to plati aj pre 29er celkovo, ale toto tiez presne neviem, pamatam si len, ze starsie naboje boli vyslovene napisane, ze sa nemaju pouzivat na 29er, takze je dost mozne, ze uz par rokov robia upravene, ze to trosku zosilnili a nie je nutne pouzivani ani tento ring, alebo aspon nie pre menej ako 200mm. Bezny uzivatel ale asi na tento problem nenarazi pri 160mm.
Viete niekto ako je to teda s tymi plastami specialized?
Oznacenie 2bliss ready je TR verzia ci to bude nieco ako liteskin u schwalbe?
2BR (2BlissReady) je označenie pre plášť, ktorý možno použiť rovnako s dušou, ako aj bez nej, no s použitím tmelu. Ľudovo povedané - odľahčený UST s klasickými pätkami. Ak hľadáš verziu s odolnými bočnicami, tá je u Spešlu označovaná ako Grid. Prečo sú aj obyčajné plášte také ťažké, to ti nepoviem. Samého ma to nepríjemne prekvapilo. S-Works verzia sa už nevyrába. Sú len 2BR a Grid, obe z novej zmesi Gripton. Schwalbe neovládam, no Liteskin mi evokuje nejaký "papier".
Ja som kupil tiez dva 29x2.1 v ackii 1+1 a rozdiel takmer 100g, to je podla mna uz fakt dost. Neviem ci do tej akcie dali schvalne jeden ok kus a k tomu druhy nepoadreny alebo neviem co si mam o tom mysliet. Ani netusim ci sa to da vobec zreklamovat.
Takze pisal som do Katusu kde som pneu kupil a vymenia mi kus za kus bez problemov. Vraj ten tazsi plast sedi hmotnostne na Grid verziu, len tak pre zaujimaovst.
mám tu tip pre gramárov..neviem ale funguje mi to uý nejakú dobu a žiaden prob. v nejakom príspevku som čítal ako si chalan osústružil z prachovky..ja som to vyriešil takto..váži to asi neviem gram -dva???
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
2 bliss je oznacenie speslu ze ide o tubelles ready verziu a tieto maju gumovejsiu bocnicu
Potom je este verzia 2 bliss grid,tie maju este viac pevne bocnice a vraj o23% vyssiu odolnost voci prerezaniu
My jazdime tu 2bliss k spokojnosti
Ano, vsak si pozri ako su spravene. Ale plati to len pre kotuce, ktore nie su po obvode vkuse, nie som si teraz uplne isty ci to plati aj pre tento, co mas ty. Je to myslim v manuale k AC, ale dohladat to na nete ti teraz neviem. Zda sa mi ale, ze to plati aj pre 29er celkovo, ale toto tiez presne neviem, pamatam si len, ze starsie naboje boli vyslovene napisane, ze sa nemaju pouzivat na 29er, takze je dost mozne, ze uz par rokov robia upravene, ze to trosku zosilnili a nie je nutne pouzivani ani tento ring, alebo aspon nie pre menej ako 200mm. Bezny uzivatel ale asi na tento problem nenarazi pri 160mm.
2BR (2BlissReady) je označenie pre plášť, ktorý možno použiť rovnako s dušou, ako aj bez nej, no s použitím tmelu. Ľudovo povedané - odľahčený UST s klasickými pätkami. Ak hľadáš verziu s odolnými bočnicami, tá je u Spešlu označovaná ako Grid. Prečo sú aj obyčajné plášte také ťažké, to ti nepoviem. Samého ma to nepríjemne prekvapilo. S-Works verzia sa už nevyrába. Sú len 2BR a Grid, obe z novej zmesi Gripton. Schwalbe neovládam, no Liteskin mi evokuje nejaký "papier".
tazsi..zreklamovane, vid prispevok nizsie
Takze pisal som do Katusu kde som pneu kupil a vymenia mi kus za kus bez problemov. Vraj ten tazsi plast sedi hmotnostne na Grid verziu, len tak pre zaujimaovst.
veď akcia 1+1: 1 normál + 1 nepodarok
27.5 ráfik Giant P-AM2 32d
Váha 535g (bez pásky).
Vnútorná šírka 24mm.