Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
Cakal som ze sa ktosi ozve Bude to jeden bike na vsetko, na treningy, maratony, do roboty aj po rozky, tak potrebujem najskor vyskusat ake prevody vlastne budem potrebovat. Totizto konecne vymenim detsky bike za dospelacky A casom mozno aj ta garbaruk bude, alebo xt 1x12 ak bude, to jedine by mi rozsahom sedelo.
lto uvidíme, ale podľa referencií na zahraničných fórach je bežný nájazd cez 3000míl. Navyše už je možnosť vymeniť 50zubový hliníkový pastorok v prípade opotrebenia.
gusto0: Hej, velky pastorok nevadi , ze je hlinikovy, aj vpredu ako pila vsetko cez 40z vydrzi celkom dost.
Supafly666 : tak snad vydrzi .. ale 3k je malo teda , aspon teda za mna sa mi zda. Skor sa bojim ale, ze ci neprasknu pri vacsom krizeni .. ale tak snad vydrzi. Poreferujes casom
init: skor ako modny vystrelok by som to nazval zhmotnenim urcitych preferencii za ucelom zisku vyrobcu/predajcu .. hlavne teda gravel. Jednoprevodnik ma svoje urcenie a tam je jasny. Ale je krasne vidno ako funguje marketing. Ked prisli x11 .. tak vela ludi preslo na 1x11 a tvrdilo sa, ze je to fajn. Ked prisli 1x12, zrazu sa ospevovalo x12, ze je to lepsie /wtf, ked uz 1x11 bolo ok ?/. Casom pride 1x13 a bude to iste . Len chudak pila vpredu a retazova linka bude trpiet. Ale to nevadi .. ani to , ze treba kombinackami narovnavat 200e kazetu, alebo ze pada retaz pri pedalovani dozadu. Hlavne, ze nemame presmyk
Inak aby bolo jasne, nemam nic proti jednoprevodniku .. ale mam vela a to tak, ze dost proti tomu, ze vyrobcovia su padnuti na hlavu a nie su schopni davat upevnenie na presmyk, alebo aspon voditko, alebo hlavne (napr. taky Yeti) ISCG mount. Ako keby neexistoval problem s narazenim pily na kamen. A o genialnom pressfite radsej budem mlcat .. apropo .. aky je rozdiel medzi gravel a 29er MTB HTckom s pevnou vidlicou /kde sa daju dat aj barany a akekolvek pneus/ .. to som teda nepochopil.
Eagle GX podľa stránky výrobcu by mali mať 610-662gramov. Tieto som kúpil jazdené, ale v zánovnom stave za cenu GX pomaly Pol dňa som sa natrápil/bohoval/pitchoval pri zhadzovaní zapečeného ložiska z pôvodných rotor klúk. Tieto sramácke majú navyše kratšie osku ako rotor. Nakoniec všetko dobre dopadlo a s jednou podložkou na strane prevodníkov je reťazová linka pekne 49mm😌
29er SB4.5 ISCG nema, co bol model, co ma zaujimal A co vidim, nove modely tiez nie (tie s mensim zdvihom). Tie AM/EN asi maju, ako pises. Pressfit som nikdy nepochopil /nic pozitivne nepriniesol/ .. stred je vec, co sa lubi dost nicit a neviem preco by som mal komplikovane nieco lisovat, ked to mozem normalne sroubovat. Pressfit nech si nechaju ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Jaiub : odvazny pocin, v dnesnej dobe ukazovat fotku vazenia presmykaca
Supafly666 : tak snad vydrzi .. ale 3k je malo teda , aspon teda za mna sa mi zda. Skor sa bojim ale, ze ci neprasknu pri vacsom krizeni .. ale tak snad vydrzi. Poreferujes casom
init: skor ako modny vystrelok by som to nazval zhmotnenim urcitych preferencii za ucelom zisku vyrobcu/predajcu .. hlavne teda gravel. Jednoprevodnik ma svoje urcenie a tam je jasny. Ale je krasne vidno ako funguje marketing. Ked prisli x11 .. tak vela ludi preslo na 1x11 a tvrdilo sa, ze je to fajn. Ked prisli 1x12, zrazu sa ospevovalo x12, ze je to lepsie /wtf, ked uz 1x11 bolo ok ?/. Casom pride 1x13 a bude to iste
Inak aby bolo jasne, nemam nic proti jednoprevodniku .. ale mam vela a to tak, ze dost proti tomu, ze vyrobcovia su padnuti na hlavu a nie su schopni davat upevnenie na presmyk, alebo aspon voditko, alebo hlavne (napr. taky Yeti) ISCG mount. Ako keby neexistoval problem s narazenim pily na kamen. A o genialnom pressfite radsej budem mlcat
https://assets.yeticycles.com/images/bikes/sb5/frames/[email protected]
https://assets.yeticycles.com/images/bikes/sb5/frames/[email protected]
29er SB4.5 ISCG nema, co bol model, co ma zaujimal
https://www.endurobearingsonline.com/collections/torqtite-bbs
len teda tá cena je obludná
Podľa mňa jeden hovorí o GX a druhý o GX eagle