Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
Supafly666 dost velky rozdiel veru, ze by bol az taky rozdiel medzi tymi zmesami? ale mozno standartna variabilta u nich
bimjeam mozem, ale neviem kedy to bude, nemam doskladane len 1 zaujimavost - niektore su "Made in Italy", niektore "Made in Taiwan" - seriove cisla som este nepozeral, zatial spekulacia ze povodne su IT, novsie Taiwan. Tu je super rozhovor kde je o problematike aj dost popisane - https://www.pinkbike.com/news/from-the-top-formulas-giacomo-becocci.html.
Shimano G03A, o 40% viac stability!! Ale vazne, ja citim vyssiu brzdnu silu. Ale neviem ci som zrovna vierohodna vzorka, je mozne ze som mal mastne predosle G02-ky, ktore brzdili nic-moc..
MageZ kontrola výrobných procesov v Schwalbe evidentne nič moc😁 Ťažkú hlavu si z toho nerobím, beriem to tak, že som dostal za svoje € viac gumy😉 Na jeseň pôjde HD dozadu, oranžovú MM chcem skúsiť vpredu...
Ak sa nemylim tak siedme. V terene s prehladom 2,5 hod, co mi staci. Na ceste su uz 2hod v jednej pozicii celkom boj. Tam si viem predstavit lepsie, ale da sa.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
bimjeam mozem, ale neviem kedy to bude, nemam doskladane
FOX 32 Float Factory SC 100mm Boost (29", nezrezaný krk) - 1377g
FOX Boost Kabolt 15mm pevná os - 36g