Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
Tak to mam vlastne lahke, ked mam vahu mensieho rozmeru ale tak ja som spokojny, za ten peniaz a aspon dobre drzia tlak. Ked tam dolejem tmel tak budem dofukovat mozno raz mesacne.
MM 27,5x2,35 Soft Oranzova 835g, sme prevazovali minimalne 10ks, vsetky lietali max +/-15g
MM 27,5x2,35 UltraSoft Fialova 1000g, sme prevazovali 5ks, kazda jedna mala + 170g az 220g, co je uz vyslovene oj*bavanie zakaznika, ale lepsiu gumu dopredu na gravity sme momentalne nenasli do 1200g
Ano, esgay v 27,5 x 2.5WT 3C MaxxGrip, dobra univerzalna dopredu aj dozadu, Zial ani v endurovom casingu DD sa pod 1200g nedostal. Okolo 1kg ma verzia 3C MaxxTerra v lahsom EXO casingu, ale ta ma na behuni zmes 50a, co je v mojich ociach tvrda zmes. Z momentalnej ponuky maxxisu v nasich testoch dlhodobo vitazi DHR II 2.40, single compund SuperTacky, 42a zmes v celkom spektre pneumatiky. Je to pomala guma, ale s najlepsim gripom vhodna aj dopredu. Vaha ako asgay, cenovo vyhodnejsia. Zial vyraba sa len v drote. Bezdus krasne drzi, ale byva to problem nastrelit.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
1097g
Odkial si ho bral ?
MM 27,5x2,35 UltraSoft Fialova 1000g, sme prevazovali 5ks, kazda jedna mala + 170g az 220g, co je uz vyslovene oj*bavanie zakaznika, ale lepsiu gumu dopredu na gravity sme momentalne nenasli do 1200g
Rafiky Mavic Pro carbon 27,5
Naboje Mavic 24 dierove bez blizsieho modeloveho oznacenia
Ráfky: DT Swiss XR 391 29" - 28 dierový
Náboj predný: Dt Swiss 350 Straight Pull, center lock, predný, 15mm, 28 dier
Náboj zadný: Dt Swiss 350 Straight Pull, center lock, zadný, 142/12mm, 28 dier
DT competition RACE Straight Pull 2,0/1,6/2,0
Micro Spline orech