Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
dublinboy..Ďakujem pekne za ponuku. Aj by som tie kotúče skúsil len ja potrebujem max 180mm a dozadu 160mm. Ale inak by som ich skúsil. Len to cinkanie by mi asi tiež vadilo, ale ja skôr by som mal od Galferu záujem o tie bez nitov. Teraz majú takú novinku. Ale uvidím. Mám tu tiež dosť kotúčov na pojazdenie, ale zas ak je čosi nové, tak to treba skúsiť
galfer organiky som mal original na hope. osobne nic moc, metalicke už boli dobre, niečo medzi boli napr BBB modre... semimetaliky mi pridu asi top, len už podpultovka
na starých saintoch na žihadle 5 som jazdil goldfren, žrali sice kotuče ale brzdilo to ako blaznive
Osobne mi na Hope tie organické Galfer veľmi sedia. Na moju nízku hmotnosť oceňujem skvelú moduláciu. Nemám rada "kúsavé" brzdy.
som bol rozmaznaný z XTR trail
na mojich 85kg +12kg boli tie organiky na dlhých zjazdoch 800-1000vm neučinné.. musel som dokonca prejsť o triedu väčšími kotúčmi
Tak ty si iná "váhová" kategória Ja som tiež pôvodne mala v pláne 4piestikové XTR s pákami Race. Ale potom zvíťazil "cool factor". Ripleyovej som dopriala. Tie Hope E4 sú neskutočne krásne oproti "bezpohlavným" XTR.
Tak ja som sklamany trosku zo schwalbe Magic mary 29 2.35 ss soft kde uvadzana hmotnost je 885gr ale dosiel plast ktory ma cca 1010. Ani maxxis sa moc netrafil ked 29 2.3 dhr exo miesto 855 ma cca 920gr ale je to stale mensi rozdiel.
to by som byt tebou vratil a zobral druhy kus.. tiez mam MM v tom prevedeni, akurat ze rozmer 27,5 x 2,35 a ma 910g.. 29na by nemala byt zas o tolko tazsia..
Tak ja som sklamany trosku zo schwalbe Magic mary 29 2.35 ss soft kde uvadzana hmotnost je 885gr ale dosiel plast ktory ma cca 1010. Ani maxxis sa moc netrafil ked 29 2.3 dhr exo miesto 855 ma cca 920gr ale je to stale mensi rozdiel.
teba reklamovat a vratit ... +14% je vela aj na kona ... este tak 2-3% by sa dalo chapat, ale ked iní vyrobcovia sa vedia trafit do 1%, tak treba prinutit schwalbe aby prestalo podvadzať s oficialnou vahou alebo nech zlepsia vyrobny proces ...
Tak bral som ich z mtbikershopu. A ci sa mi to chce reklamovat tak musim povedat ze moc nie lebo som ho uz chcel nahodit na bike lebo cakat zas 2 tyzd kym to dojde tak ma drbne lebo budem doma pocuvat ze sa neda so strarym plastom jazdit....
"Som si dovolila z vlastnej záhradky" Snáď bude cez víkend hotovo.
...kde su tie zlate casy, ked Extralite bola neznama znacka v nasich koncinach. Kazdopadne, stale to ma punc vynimocnosti, aj ked im dychaju na krk....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
na starých saintoch na žihadle 5 som jazdil goldfren, žrali sice kotuče ale brzdilo to ako blaznive
Osobne mi na Hope tie organické Galfer veľmi sedia. Na moju nízku hmotnosť oceňujem skvelú moduláciu. Nemám rada "kúsavé" brzdy.
na mojich 85kg +12kg boli tie organiky na dlhých zjazdoch 800-1000vm neučinné.. musel som dokonca prejsť o triedu väčšími kotúčmi
Maxxis DHR II 27,5 x 2.30 EXO TR
ODI Ruffian
teba reklamovat a vratit ... +14% je vela aj na kona ... este tak 2-3% by sa dalo chapat, ale ked iní vyrobcovia sa vedia trafit do 1%, tak treba prinutit schwalbe aby prestalo podvadzať s oficialnou vahou alebo nech zlepsia vyrobny proces ...
...kde su tie zlate casy, ked Extralite bola neznama znacka v nasich koncinach. Kazdopadne, stale to ma punc vynimocnosti, aj ked im dychaju na krk....
https://www.suncycle.sk/sk/produkt/distancna-podlozka-fsa-polykarbonat-5mm/5214
FSA dištančná podložka M/EXO 83 mm MW112 2.5 mm
4,09 €