Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
No, nakoniec ostanem pri schwalbe, aj ked tam ta hmostnost uz je trosku moc, radsej ako furt riesit nejaky problem akurat namiesto NN dam nieco rychlejsie
kondvipreto som kuil jen jedenna skušku do zadu,
objem fajn asi ako maxis 2,25 alebo 2,3....
fukanie fajn ,-hned zaskočil ako maxis,
stupliky by mohli byť v strede širšie, výška 3mm, asi pojdu rychlo dole,
na cestaku anigraveli problem nebol, uvidíme čo štrnástky, sobota horal 80 , dufam že dojdem
Ahojte,
nemá niekto nameranú hmotnosť sedlovky Ritchey WCS Carbon Link Flexlogic rozmer 31,6x400? najnovší model s WCS logom na prednej "strane" v čiernom lesklom pásiku. Všade uvádzajú iba 27,2x350.
Vďaka
Vďaka za info, plánujem ju ešte skrátiť na 35cm to by som sa dostal na 180g cca, len neviem či by sa neoplatilo radšej priplatiť si na Superlogic tam by som mal 35cm z výroby aj s nižšou váhou.
Teraz maju nejaky prototyp ktory jazdil pidcock na oh, tak som zvedavy co to bude, celkom sa nato tesim Teda pokial to nebude mat cenu 60€ ako take pirelli…
Skúšala som nechtom tie plášte na bajku Toma Pidcocka na Eurobike minulý týždeň. Tá zmes je úplne mäkučká a poddajná. Ako galuska. Obávam sa, že takúto špeciálnu zmes také vysoké TPI na predaj asi neponúknu. Iba ak by boli zákazníci zaplatiť 100Eur za plášť.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
objem fajn asi ako maxis 2,25 alebo 2,3....
fukanie fajn ,-hned zaskočil ako maxis,
stupliky by mohli byť v strede širšie, výška 3mm, asi pojdu rychlo dole,
na cestaku anigraveli problem nebol, uvidíme čo štrnástky, sobota horal 80 , dufam že dojdem
rozmýšľam o XC11, resp. kombe XC11 a XC14 dozadu
https://www.dema.bike/bicykel/2021/9862-leony-8
jeden 709g, druhy 718g
nemá niekto nameranú hmotnosť sedlovky Ritchey WCS Carbon Link Flexlogic rozmer 31,6x400? najnovší model s WCS logom na prednej "strane" v čiernom lesklom pásiku. Všade uvádzajú iba 27,2x350.
Vďaka
https://www.lordgunbicycles.co.uk/ritchey-wcs-carbon-link-flexlogic-sb15-seatpost
Rockbros penove lock on - 59.5
Maxxis Minion DHF 27.5x2.6" 3C MaxxTerra EXO TR - 940
Maxxis Aggressor 27.5x2.3" DC EXO TR - 851
Sram Centerline 200mm 6-bolt - 187.08
Conti Cross King ProTection 29 x 2,3”
Conti Race King ProTection 29 x 2,2”