Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
SLR môže mať šírku S (130mm) alebo L (145mm). A potom sa líšia veľkosťou stredového otvoru S1, S2, S3, L1, L2, L3. jednotka je bez otvoru, trojka s najširším otvorom. A potom je tu verzia Boost, t.j. so skráteným nosom o cca 27mm.
Rozdiel som myslel v klasickom a TEAM EDITION...je tam rozdielna hrubka polstrovania inak vzdy kupujem sedlo presne toho isteho tvaru...kedysi presne to iste sedlo vyrabala aj znacka PELLS potom aj BBB
Inak Jure avizuje : Soon we'll present also our shorter updated Lupina. It will be available in 132mm width and 144. At this moment the 144 moulds are still in process and we will first make available the 132mm option in January, soon after that we'll also put the 144 on the updated website
Skoda ze si az v Leviciach,.. hned by som sa isiel pozriet na tieto kolesa nazivo...
Vyrobit formy z ktorych ti vylezie v podstate cele koleso aj s karbonovymi stredmi (do ktorych sa vklada karbonovy medzikus aby sa napli spice)) aj so CF s*****mi a rafikom v jednom celku je skutocne high tech...!!
Aky ma z nich pocit...ak si teda uz nasadil a odskusal...?
Recenzie hovorli o top high end produkte...
Skoda ze si az v Leviciach,.. hned by som sa isiel pozriet na tieto kolesa nazivo...
Vyrobit formy z ktorych ti vylezie v podstate cele koleso aj s karbonovym nabojom aj so s*****mi a rafikom v jednom celku je skutocne high tech...!!
Aky ma z nich pocit...ak si teda uz nasadil a odskusal...
Ja som z Levoce . Ono zas uplne z jedneho kusu to samozrejme neni... Odskusane to este nemam nakolko mi kola dosli vcera a cakam este na ventilky a plaste... Mozno cez vikend ak pocasie dovoli...
este dodatok k plastom pozeral som aj ofiko stranku cisla modelu sedia s popisom a vsetky hmotnosti vyrobca udava vyssie..ale este ma prekvapuje ze podla ich orientacneho popisku ma na web stranke ma RR lepsi cornering ako Aspen ale podla prilozeneho stitku je to opacne...mne to vizualne prijde ze RR by z tychto dvoch plastov mohlo ist skor dopredu a aspen dozadu..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zistil som ze nie je SLR ako SLR
To je 132 mm alebo 150 mm ?
Inak Jure avizuje : Soon we'll present also our shorter updated Lupina. It will be available in 132mm width and 144. At this moment the 144 moulds are still in process and we will first make available the 132mm option in January, soon after that we'll also put the 144 on the updated website
Syncros Silverton SL 30 = 1268g
aspen 758g
oba 29x2.40WT exo 120tpi
asi som cakal o nieco mensiu vahu..
Syncros Silverton SL 30 = 1268g
Vyrobit formy z ktorych ti vylezie v podstate cele koleso aj s karbonovymi stredmi (do ktorych sa vklada karbonovy medzikus aby sa napli spice)) aj so CF s*****mi a rafikom v jednom celku je skutocne high tech...!!
Aky ma z nich pocit...ak si teda uz nasadil a odskusal...?
Recenzie hovorli o top high end produkte...
Vyrobit formy z ktorych ti vylezie v podstate cele koleso aj s karbonovym nabojom aj so s*****mi a rafikom v jednom celku je skutocne high tech...!!
Aky ma z nich pocit...ak si teda uz nasadil a odskusal...
https://www.bike-magazin.de/komponenten/laufraeder/syncros-silverton-sl-3500-euro-laufradsatz/
https://www.bike-magazin.de/komponenten/laufraeder/syncros-silverton-sl-3500-euro-laufradsatz/
No nejak tak to je ano
ale mas aj iny popisok ked si vsimnes ja tam 50psi nemam, jediny udaj o tlaku je tento:
To akože stoja fakt 4800 € za set keď pozerám na r2-bike? Asi som zaspal v čase. Sledujem skôr žiletky a toto tvoje atakuje potom nemecký lightweight
Bike24 ma cenu cca 3600e a na bike-components je cenovka nieco cez 4000e tak neviem... Lightweight mozno atakuju cenovkou no hmotnostou urcite nie