Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
ide o to ze nieco deklaruju, aj na plasti je to vyrazene a pride to s inymi vlastnostami. to je ako keby si si kupil auto co deklaruju ze ma 200 koni a v podstate ti na brzde nameraju max 150. Tu ti poradia ze ved ho vrat ked sa ti nepaci
Kriste. Ani automobily nemajú deklarovaný výkon! Niekedy nižší, niekedy dokonca vyšší.
Jazdím NN 26" 2.4" z tej novej generácie takmer 2 roky a môžem povedať, že je o triedu lepší ako papierový Maxxis Aggressor alebo aj Minion DHF. Konštrukcia nových Schwalbe gúm je iný level, o čom svedčí to, že na bežné trailove jazdenie a ľahké skákanie v Karpatoch mi stačí možno 15psi. S dušami! To sú také nafukovacie safaltky do pneumatiky. Maxxisy musia mať aspoň 25psi aby sa im dali veriť.
Úprimne ja sa celkom dobre bavím keď čítam tie komentáre ako je plášť o 3-4mm užší ako sa píše na škatuli a zaberu sa to tým 3 strany... ? Reálne aj tak pochybujem ze pri jazdení tie 3-4mm bude aj cítit
Ver tomu, že pri AM jazdení je 3-4mm sakra cítiť. Keď sa ti zo 62mm čo je v podstate minimum stane 58 tak je to v niektorých úsekoch veľký problém a ráfy ti za to nepoďakujú.... Ale kľudne sa bav na komentoch ďalej 👍
Ver tomu, že pri AM jazdení je 3-4mm sakra cítiť. Keď sa ti zo 62mm čo je v podstate minimum stane 58 tak je to v niektorých úsekoch veľký problém a ráfy ti za to nepoďakujú.... Ale kľudne sa bav na komentoch ďalej ?
Mam inserty takže o ráfiky strach nemám... ? Mal som na bajku plášte od dákych 56-56mm do 65, no rozdiely som skôr cítil ako sa správajú rôzne vzorky a kordy... Istú dobu som jazdil vzadu Trailbossy 2.4, omylom sa mi podarilo objednať 2.2 no rozdiel som teda počas jazdenia necítil žiadny.... Akurát teda keď som jazdil v lepakovm blate tak mi nezabilo zadnú tak rýchlo ako s 2.4...
jaaa neviem - zacali sme jazdit namiesto 55mm plastov 60mm lebo je to proste lepsie (vlastne pocity, nie marketing) a ked si kupim plast ktory ma mat 60mm a realne ma 56mm tak ho proste nechcem. to iste plati pre 2.6" gumy - kupujes ju z nejakehoo dovodu a ked ma po obuti realne 2.4" tak to proste nechces a je to odrb na zakaznika.
Máme tu nového víťaza? Magic Marry 29x2.6 super gravity. Z bikediscount blackfriday, boli po 24€. Druhý váži o 40g menej. Na porovnanie DHR2 29x2.6 Exo+, maxxtera, 3c. Ale nesťažujem si, na to čo jazdím je to OK, nedám insert.
Máme tu nového víťaza? Magic Marry 29x2.6 super gravity. Z bikediscount blackfriday, boli po 24€. Druhý váži o 40g menej. Na porovnanie DHR2 29x2.6 Exo+, maxxtera, 3c. Ale nesťažujem si, na to čo jazdím je to OK, nedám insert.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Jazdím NN 26" 2.4" z tej novej generácie takmer 2 roky a môžem povedať, že je o triedu lepší ako papierový Maxxis Aggressor alebo aj Minion DHF. Konštrukcia nových Schwalbe gúm je iný level, o čom svedčí to, že na bežné trailove jazdenie a ľahké skákanie v Karpatoch mi stačí možno 15psi. S dušami! To sú také nafukovacie safaltky do pneumatiky. Maxxisy musia mať aspoň 25psi aby sa im dali veriť.
Mam inserty takže o ráfiky strach nemám... ? Mal som na bajku plášte od dákych 56-56mm do 65, no rozdiely som skôr cítil ako sa správajú rôzne vzorky a kordy... Istú dobu som jazdil vzadu Trailbossy 2.4, omylom sa mi podarilo objednať 2.2 no rozdiel som teda počas jazdenia necítil žiadny.... Akurát teda keď som jazdil v lepakovm blate tak mi nezabilo zadnú tak rýchlo ako s 2.4...
to maš na nejakú benzínovú motorku?