Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
To ano, aj ked Maxis v takeh vahe ma butylovu vyztuhu a drat, tak neviem porovnat. Ale ide mi o to, ze by som cakal, ze 29er budu o takych 10% tazsie a ono nie. Ale takto som mal v ruke aj 29er Agresor a prisiel mi papierovy uplne, pricom 26" je taka normalna (a vazia podobne).
ide o to ze nieco deklaruju, aj na plasti je to vyrazene a pride to s inymi vlastnostami. to je ako keby si si kupil auto co deklaruju ze ma 200 koni a v podstate ti na brzde nameraju max 150. Tu ti poradia ze ved ho vrat ked sa ti nepaci
tu analogiu by som trochu opravil: … a v podstate ti kamos automechanik amater na brzde bez revizie namera max 150
Máme tu nového víťaza? Magic Marry 29x2.6 super gravity. Z bikediscount blackfriday, boli po 24€. Druhý váži o 40g menej. Na porovnanie DHR2 29x2.6 Exo+, maxxtera, 3c. Ale nesťažujem si, na to čo jazdím je to OK, nedám insert.
Update: MM nahodená viacmenej bezproblémovo, kládla väčší odpor ako zvykne Assegai alebo DHR2, ale je to aj poriadny kus gumy. V najširšom mieste cez štuple 63mm. Rafik mavic e-deemax
Nebude to už 52? Nemá tam toho orla na granny geare a to myslím mali až 52ky.
edit: zároveň vidím, že nemá tie nové nábehové hrany ako 52 takže to asi naozaj bude 50ka z poslednej série.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tu analogiu by som trochu opravil: … a v podstate ti kamos automechanik amater na brzde bez revizie namera max 150
Update: MM nahodená viacmenej bezproblémovo, kládla väčší odpor ako zvykne Assegai alebo DHR2, ale je to aj poriadny kus gumy. V najširšom mieste cez štuple 63mm. Rafik mavic e-deemax
10-50
edit: zároveň vidím, že nemá tie nové nábehové hrany ako 52 takže to asi naozaj bude 50ka z poslednej série.