Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
marecej
Ďakujem, no viac ako som čakal, keďže som našiel rôzne hodnoty od 180-210 g Truvativ vyzerá byť pri podobnej cene ľahší ale nemá cenu to tak hrotiť.
Waldo dik za link. Práve som prišiel na to že výmenou kolies (aj z plašťami) by som ušetril 1,5 kg xD (Mám Sh 525 náboje a Alex Dm 24ky(719g!) a Schwalbe Black Jack (991g!))
pretoze som chcel povodne XO, ale dostal som na ne cenu nizsiu ako na XO. Takze tak.
A co je na nich zle? S karbonovymi klukami nemam najmensie problemy (Truvativ Noir).
Ci to len tak, aby rec nestala?
No XTRka sa mi pacia viac, su lahsie a myslim, ze budu aj tuhsie a cosi dlhsie vydrzia (narazam nie len na karbon ale skor na GXP stred). Ak ale bola na tieto vyrazne lepsia cena.
nechcel som rozbijat sadu a ako vravim s karbonovymi Noirami nemam najmensi problem. Takisto GXP stred na Scottovi mi drzi stale ako novy aj po 10 000 km. Navyse tento je s vylepsenymi tesneniami Gutter Seal. Casom sa ukaze, ako dopadnu.
Celkovo som dostal na XX vynikajucu cenu a tak som nevahal.
jasne, kvoli vazeniu budem davat dole prevodniky, nie? Ta mala pila nie je ziadna inkognito, je to klasicka Sram X0/X9 26z. Takze hmotnostne totozna s XX (ta ma len inu povrchovku).
"nomad" tam niekde v minulosti dal plášť RockteRon.... a uviedol:
Deklarovaná váha 520g - reálna 586g....
Tak by ma zaujímalo či má kupujúci právo reklamovať, napríklad takýto rozdiel vo váhe, vzhľadom k tomu, že predávajúci uvádza váhu pri predávanom produkte, no tá sa nezhoduje (ani zďaleka) s realitou .... riešil to už niekto?
Myslím že je to rovnako dôležitý údaj ako keby som si objednal modrý rám a príde mi zelený ...
Viem že výrobcovia a hlavne plášťov uvádzajú, že deklarovaná váha sa môže líšiť plus/mínus nejaké percentá, ale rozdiel 66g je už viac ako 10% a to je myslím príliš...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ďakujem, no viac ako som čakal, keďže som našiel rôzne hodnoty od 180-210 g
Kazeta XT 11-36z., prehadzovacka stredne - ramienko, retaz HG-94 (XT) neskratena.
Na klukach (175mm, GXP, Q-166 mm) je docasny cierny 26z. prevodnik (nemali skladom XX, dodaju po naskladneni).
A co je na nich zle? S karbonovymi klukami nemam najmensie problemy (Truvativ Noir).
Ci to len tak, aby rec nestala?
Celkovo som dostal na XX vynikajucu cenu a tak som nevahal.
Tak by ma zaujímalo či má kupujúci právo reklamovať, napríklad takýto rozdiel vo váhe, vzhľadom k tomu, že predávajúci uvádza váhu pri predávanom produkte, no tá sa nezhoduje (ani zďaleka) s realitou .... riešil to už niekto?
Myslím že je to rovnako dôležitý údaj ako keby som si objednal modrý rám a príde mi zelený ...
Viem že výrobcovia a hlavne plášťov uvádzajú, že deklarovaná váha sa môže líšiť plus/mínus nejaké percentá, ale rozdiel 66g je už viac ako 10% a to je myslím príliš...