Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
Lapierre Dosticky su kompatibilne s najnovsimi Shimano brzdami. Chcel som vyskusat kompatibilitu s chladicovou verziou dosticiek, ale zistil som, ze nemam doma ziadne chladicove
Edit: k tej farebnosti - myslim, ze budu aj grey designe, podobne ako vsetky K-Force komponenty 2014 A Afterburner brzdy su len cierne - rozdiel je len v pake karbonova (K-Force) vs. duralova (Afterburner)
misopetrovic K comu maju byt dobre tie tvoje posty? K flejmu?
Mimochodom tvoje prispevky mi pripominenuli zazitok z tohtorocneho Greenbike maratonu, kde sme parkovali vedla auta s ec PK a po pretekoch sme si vypoculi rozhovor.
A: "To je k0k0t, on fakt neni normalny"
B: "Co sa deje?"
A: "Ten debil mi volal X-krat za doobedie, pricom som mu hovoril, ze idem na maraton"
B: "Tak preco ti volal?"
A: "Neviem, lebo je debil!"
B: "A kto ti vlastne volal?"
A: "Miso Petrovic"
B: "Aha, tak to je potom jasne..."
ano viem bud spoluziak alebo kolega z prace....sorry ale po piatkovom veceri som v sobotu rano v robote ani len nepomyslel na to ze je nejaky maraton.....a surne som potreboval zistit ako je na tom objednavka jedneho bajku pre zakaznika..tak som par krat zavolal...najskor kamosovi....potom kolegovi...obaja robili v tej dobe somnou v cyklopredajni.... az ked mi po maratone kolega zavolal ze co som potreboval...a povedal mi ze je bol na maratone tak mi doplo.....nie kazdy je vzdy v stave rozmyslat o vsetkom...
a neboj sa aj ja ho pravidelne volam kkt....lebo niekedy sa to nanho hodi.....
nehovorim ze na mna nie...minimalne z jeho pohladu v tej situacii urcite...kedze nevedel v akom stave som rano bol...
celkom fajne....
magura ma sice 92g ale spáliš ho za 5min strmého zjazdu
som rad, že som sa ich zbavil
Jednokusova verzia FSA Afterburner 160mm je o par gramov lahsia.
A tiez uprednostnujem u brzd nieco ine ako minimalisticku hmotnost
Kazdopadne som zvedavy na tie K-Force brzdy v praxi.
kiri Co som si vsimol, tak zimak je u teba tusim vo vacsej permanencii ako letnak
Potrebujem najskor cez vikend otestovat to SRM vs. Garmin Vector (v nedelu uvidis) a potom pridu na radu aj brzdy a ich porovnanie s XTR M-985 a Formula R1.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Platničky sú v tvare Elixir alebo nový štandart?
Edit: k tej farebnosti - myslim, ze budu aj grey designe, podobne ako vsetky K-Force komponenty 2014
Mimochodom tvoje prispevky mi pripominenuli zazitok z tohtorocneho Greenbike maratonu, kde sme parkovali vedla auta s ec PK a po pretekoch sme si vypoculi rozhovor.
A: "To je k0k0t, on fakt neni normalny"
B: "Co sa deje?"
A: "Ten debil mi volal X-krat za doobedie, pricom som mu hovoril, ze idem na maraton"
B: "Tak preco ti volal?"
A: "Neviem, lebo je debil!"
B: "A kto ti vlastne volal?"
A: "Miso Petrovic"
B: "Aha, tak to je potom jasne..."
celkom fajne....
a neboj sa aj ja ho pravidelne volam kkt....lebo niekedy sa to nanho hodi.....
nehovorim ze na mna nie...minimalne z jeho pohladu v tej situacii urcite...kedze nevedel v akom stave som rano bol...
Jednokusova verzia FSA Afterburner 160mm je o par gramov lahsia.
A tiez uprednostnujem u brzd nieco ine ako minimalisticku hmotnost
Kazdopadne som zvedavy na tie K-Force brzdy v praxi.
viac tu:
http://www.hopetech.com/page.aspx?itemid=SPG312&tab=specification
tych by sa našlo
že misopetrovic
Potrebujem najskor cez vikend otestovat to SRM vs. Garmin Vector (v nedelu uvidis) a potom pridu na radu aj brzdy a ich porovnanie s XTR M-985 a Formula R1.
hmm tak to sa moc nevyplatia ani cenovo..
http://www.flickr.com/photos/21432618@N05/4440638840/in/set-72157610349370720/
http://www.flickr.com/photos/21432618@N05/3483157204/in/set-72157610349370720/
http://www.flickr.com/photos/21432618@N05/3483157522/in/set-72157610349370720/
tieto sa mi páčia, aspoň viem, čo hľadať, až sa Avidy zoderú. Budú aj 185mm?