Kategórie
Bike-techHmotnosti MTB komponentov a doplnkov # MTB # výmena dielov # upgrade # výbava # skúsenosti # poradenstvo # hmotnosť # náhradné diely
posledný komentár: 2. 10. 2014 o 9:44
Akcia -15% FORCE Team Ultra Light MTB riadidlá, Ø-31.8 mm / 760 mm, karbón
108 €
-15%
MOC 149 €
-11% Truvativ Atmos 7K riadidlá, Ø-31.8 mm/760 mm, zdvih 10 mm
70,99 €
-11%
MOC 88,99 €
-17% Truvativ Hussefelt Comp riadidlá, Ø-31.8 mm/700 mm, zdvih 20 mm
24,90 €
-17%
MOC 37,99 €
-10% PRO LT MTB HIGH RISE riadidlá, Ø-31.8 mm/740 mm, zdvih 40 mm
38,90 €
-10%
MOC 51,99 €
savings Shimano XT PD-M8120 nášľapné pedále s klietkou + zar. SM-SH51
85,99 €
savings
MOC 135 €
savings Shimano PD-ED500 nášľapné pedále s klietkou + zarážky SM-SH56
29,99 €
savings
MOC 60,99 €
-10% Leatt CeraMAG Endurance 8.0 Clip-in nášľapné pedále, cera grey
251 €
-10%
MOC 279 €
-10% Leatt CeraMAG AllMtn 8.0 Clip-in nášľapné/platformové pedále, CeraGrey
251 €
-10%
MOC 279 €
savings Shimano SPD PD-EH500 nášľapné pedále, jednostranné, tmavá sivá
52,99 €
savings
MOC 90,99 €
-11% Xpedo Milo SPD jednostranné nášľapné pedále, čierna/strieborná
63,99 €
-11%
MOC 71,99 €
Výpredaj -23% Xpedo GFX Neo nášľapné/platformové pedále, čierna/modrá
89,99 €
-23%
MOC 124 €
savings Shimano XT PD-T8000 nášľapné pedále, jednostranné + zar. SM-SH56
80,99 €
savings
MOC 125 €
Tiež staviam ľahké kolesá a taký rozdiel by ma "rozladil".
Dnešná DPD zásielka z Talianska.
Dnešná DPD zásielka z Talianska.
tak ty zas máš trochu iný rozpočet
ja som pri zemi
doktor Kom a team maju inu konštrukciu na teame je v strede ešte prepážka co spevnuje obe steny.. tak uvidíme
ale tak v ruke sa javia ako docela tuhe
+ pre WTB že má hlbší žliabok tak sa to bude lepšie nahadzovať
ja som pri zemi
doktor Kom a team maju inu konštrukciu na teame je v strede ešte prepážka co spevnuje obe steny.. tak uvidíme
ale tak v ruke sa javia ako docela tuhe
+ pre WTB že má hlbší žliabok tak sa to bude lepšie nahadzovať
Kupujem až keď sa mi podarí predať to staré a vlastne len "trochu" doplatím.
Inak WTB je IMHO dobrá voľba, ale išla by som do širších ráfkov. Pod 21mm vnútorná šírka už nie. Ráfky, ktoré dúfam dorazia na budúci týždeň budú mať šírku 24,5mm. Vnútornú!
Inak WTB je IMHO dobrá voľba, ale išla by som do širších ráfkov. Pod 21mm vnútorná šírka už nie. Ráfky, ktoré dúfam dorazia na budúci týždeň budú mať šírku 24,5mm. Vnútornú!
takze to nebudu tvoje prve extralite naboje, hej? mas dobre skusenosti? prip. vies o skusenostiach z okolia, ze ako vydrzia dajme tomu 90kg hovadu jak som ja?
Moja hmotnost do 80kg aj s vystrojom...
Najazd od 6 do 8tis.km rocne
ja som schudol minuly rok za par tisic km 8 kil takze ked sa chce ide to a netreba kupovat extra light komponenty
Hmmm, po vianociach sa tam toho navyše nájde. Chvíľu potrvá kým to dám zase dole
Ale inak súhlas, nie je všetko iba gramáranie. Je to hlavne radosť. Keď si spočítam, koľko napríklad utratia niektorí ľudia za fajčenie tak môžem byť vysmiata
Tie Light Bicycles karbonove? Inak v com je hlavna vyhoda sirsich rafikov? Stabilita?
ee
Jednou z výhod širších ráfkov je, že plášť na širšom ráfku sa pri nízkych tlakoch "nežuje" a plášť je na ňom stabilnejší a má lepší profil. Je aj trochu širší ako na úzkych ráfkoch. Takže nemusíš kupovať široké a ťažké plášte,
Moja hmotnost do 80kg aj s vystrojom...
Najazd od 6 do 8tis.km rocne
Suhlasim, ja jazdim Hyperhubs od 2011 (na jesen 2010 som dostal na vyskusanie predprodukcnu seriu, ktora mi uz zostala za dobru cenu) a jazdim tieto naboje dotraz. Mam ich na celoodpruzenom bikeu, rocne najazdim okolo 4000km, len XC, ziadne zavody. Pravidelny servis je nutnost. Odporucam vymenu lozisiek, originalne dlho nevydrzia. Ja som siel do Enduro Zero Ceramic a nelutujem. Inac, ziadne problemy, servis pomerne jednoduchy, ale musi byt pravidelny. Vazim 75kg aj s vystrojom.
Jednou z výhod širších ráfkov je, že plášť na širšom ráfku sa pri nízkych tlakoch "nežuje" a plášť je na ňom stabilnejší a má lepší profil. Je aj trochu širší ako na úzkych ráfkoch. Takže nemusíš kupovať široké a ťažké plášte,
Kikus,tipujem MCFK podla toho co si pisala...
- Hlavové zloženie Extralite komplet aj s ježkom vidlice
- predstavec Extralite Hyperstem 80mm -12°