Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
Galusky Tufo XC2 v rozmere 27,5". Základ galusky je však z 29er modelu pretože v čase nákupu ešte štandarde rozmer 27,5" nevyrábali iba upravovali 29er. Na galuská sú preto ešte nápisy 29"
Myslíš tým zodratie do "mŕtva"? Resp. zodratie až po dušu
Táto XC4 TUFO galuska je už na 2/3 zjazdená. (nikdy v nej nebol tmel)
Deklarovaná váha výrobcu je 550 gramov.
Deklarovaná hmotnosť galusky je v poriadku a dovolím si tvrdiť, že tvoja galuska má už dokonca nižšiu hmotnosť ako udáva výrobca.Pointa je v tom že Tufo udáva hmotnosť galusky bez všitej vnútornej duše! Tak to pekne rozpáraj a až potom môžeš vážiť!
A čo by som zbytočne páral. Keď sa zjazdí galuska do mŕtva, duša je už ta-tam ( v galuskovom nebi?) a nie v galuske. Turbi, pripomenul si mi tie krásne časy keď sme po defekte párali a ihlou s dratvou zašívali galusky. Zalepila sa jedna diera a kto bol šikovný, ten pri zašívaní prebodol dušu aj zo tri krát.
a hadam sa s vami? ...ale jedno jej mozu ine vidlice zavidiet...ten jej chod
btw pamatam dobu ked sme na bikoch zacinali...zelezne ramy, nabombovane 1,85 plaste zo zmesy ktora zostala asi po vyrobe pukov, nejake no name plastove grip shift-y a ked sme dali dopredu RST vidlicu ktora chodila 2,5cm tak sme boli krali...a teraz po par rokoch je RS RS1 v podstate ..."*****"
to neokecáš moja prvá odpružená vidla z r. 2003 je stále na biku a stále chodí svojich 8-10cm - sice váži cez 2 a pol kila ale inak je to držiak (RS Judy pružina bez tlmenia a ďalších zbytočných komplikácií ). Tuhá a ľahká upside down vidla sa nedá vyrobiť, jedine, keď sa jedna noha vypustí - uvidíme, čo bude až Cannonu vyprší patent...
matt vraj je dost velky problem nasadit koleso naspat v terene, treba ju pred zlozenim kolesa zamknut, inak sa oska zle "triafa" Ja som o nej uvazoval ked som kupoval ten bike co mam teraz. Rozdiel v cene bol 300€. Inak moze to byt fajn vidla, okrem hladkeho chodu sa bude ovela menej spinit.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Táto XC4 TUFO galuska je už na 2/3 zjazdená. (nikdy v nej nebol tmel)
Deklarovaná váha výrobcu je 550 gramov.
Deklarovaná hmotnosť galusky je v poriadku a dovolím si tvrdiť, že tvoja galuska má už dokonca nižšiu hmotnosť ako udáva výrobca.Pointa je v tom že Tufo udáva hmotnosť galusky bez všitej vnútornej duše! Tak to pekne rozpáraj a až potom môžeš vážiť!
To ako keby udával výrobca zapletených kolies ich váhu 1200gr ale v skutočnosti by vážili 1500 lebo sa do toho nevzťahuje výplet?
Turbi, pripomenul si mi tie krásne časy keď sme po defekte párali a ihlou s dratvou zašívali galusky. Zalepila sa jedna diera a kto bol šikovný, ten pri zašívaní prebodol dušu aj zo tri krát.
btw pamatam dobu ked sme na bikoch zacinali...zelezne ramy, nabombovane 1,85 plaste zo zmesy ktora zostala asi po vyrobe pukov, nejake no name plastove grip shift-y a ked sme dali dopredu RST vidlicu ktora chodila 2,5cm tak sme boli krali...a teraz po par rokoch je RS RS1 v podstate ..."*****"
sedlovka Controltech USA 27.2/410
gripy ESI a STING sedlovka Controltech USA 27.2/410
moje ESI (Edge Racer) vazia 51g