Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
viac už z nej vyžmýkať neviem odrezané zbrusené čo sa dalo pôvodná váha 148g.
Moj smykac XTR mal povodne 152 g (btw, Rasto, dobre Ti vazi vaha?) a odfrezoval som ramienko pre spodny tah, zrazil hranu 45°, vymenil skrutku v objimke za titanovu a na lanlo za Al. Vsimol som si, ze si odfrezoval aj z objimky (tam je vsak stena velmi tenka). Aj tak Ti ukazuje vaha o 5g menej, ako mne. 5g pri hliniku je asi 2ccm, co neexistuje odobrat. Nieco robi este Al skrutka v objimka, ale to bude cca 1 g.
Rasto, prosim Ta, posli mi mailom viac foto zo smyku z roznych stran.
meridák stax zdrž sa blbých komentárov lebo vojnová sekera bude vykopaná opäť zase nám to tu budú zbytočne mazať a myslím si že to nie je za potreby
Peter večer nafotim vaha važi ok tento je ale bez vložky nakoľko potrebujem 34,9 a vložka je zbytočna s vložkou važil 154g.
Šrobiky sú AL ako v objime tak na lanko,odfrézová fajka na spodný tah,
vyfrézovana diera v objímke
Peter večer nafotim vaha važi ok tento je ale bez vložky nakoľko potrebujem 34,9 a vložka je zbytočna s vložkou važil 154g.
Jediny rozdiel medzi Tvojim a mojim smykom je Al skrutka v objimke (ja tam mam zatial titanovu) a diera v objimke (tam je stena tensia ako 1mm - nemeral som vsak presne), takze nahnat 1 az 2 centimetre kubicke odfrezovaneho materialu je zazrak. Tiez som uvazoval odfrezovat to dieru na objimke, ale nedavalo mi to zmysel (malo materialu, vela roboty). Vazil som tiez bez vlozky, kedze je na priemer 34.9. Vaha, ktoru pouzivam na vazenie, je certifikovana, priemyselna, s rozlisenim 0.1 g (aj opakovane) a stoji asi 25k bez DPH.
jakub023: mas recht, prave som sa obaval, ze budem chlapcami dodzubany za moju lacnu vahu s velkou odchylkou, ked cumim na Petergovu...
Vaha nie je moja, ale pracovna (firemna) a sluzi na pocitanie drobnych elektro-suciastok pri priprave vyroby a inventure. Domov by som si ju zrejme tiez nekupil
predpokladám, že ju aj tak častejšie používaš na súkromné účely ako na pracovné
Absolutne pravda, na pracovne ucely ju nepouzivam dokonca vobec. Bude to ale zrejme tym, ze ju pouziva kolegyna na inom oddeleni a ja si ju (skutocne) len obcas poziciam (ked mi dovoli) alebo zvazim a odfotim v praci...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Moj smykac XTR mal povodne 152 g (btw, Rasto, dobre Ti vazi vaha?) a odfrezoval som ramienko pre spodny tah, zrazil hranu 45°, vymenil skrutku v objimke za titanovu a na lanlo za Al. Vsimol som si, ze si odfrezoval aj z objimky (tam je vsak stena velmi tenka). Aj tak Ti ukazuje vaha o 5g menej, ako mne. 5g pri hliniku je asi 2ccm, co neexistuje odobrat. Nieco robi este Al skrutka v objimka, ale to bude cca 1 g.
Rasto, prosim Ta, posli mi mailom viac foto zo smyku z roznych stran.
ako malo staci
Jediny rozdiel medzi Tvojim a mojim smykom je Al skrutka v objimke (ja tam mam zatial titanovu) a diera v objimke (tam je stena tensia ako 1mm - nemeral som vsak presne), takze nahnat 1 az 2 centimetre kubicke odfrezovaneho materialu je zazrak. Tiez som uvazoval odfrezovat to dieru na objimke, ale nedavalo mi to zmysel (malo materialu, vela roboty). Vazil som tiez bez vlozky, kedze je na priemer 34.9. Vaha, ktoru pouzivam na vazenie, je certifikovana, priemyselna, s rozlisenim 0.1 g (aj opakovane) a stoji asi 25k bez DPH.
krk je integrovany Si spolu s predstavcom
vy ste sa uz dostali do takeho stadia gramarenia ze bude musiet chodit do metrologickeho ustavu na konci Karlovky tam vam to urcite odvazia presne
Absolutne pravda, na pracovne ucely ju nepouzivam dokonca vobec.
Verni teme ... ale neboj, nie je to nakazlive, aspon nie podla epidemiologov
veru, veru, to je diagnóza