Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
peter kukal som na nete ohladne vahy XTR 07 upraveného.myslím si že táto váha je dosť presná a upravy asi tiež ako ja taže nejaká veľká váhová odchylka u mňa nie je
peter kukal som na nete ohladne vahy XTR 07 upraveného.myslím si že táto váha je dosť presná a upravy asi tiež ako ja taže nejaká veľká váhová odchylka u mňa nie je
Posli mi foto na mail aj z inych stran. Ja Ti tiez poslem svoje (spravim vecer). Šak na to prídeme, kde je pes zakopaný.
... myslím si že táto váha je dosť presná a upravy asi tiež ako ja taže nejaká veľká váhová odchylka u mňa nie je
Rasto, pozrel som pozornejsie obrazok, a mne sa zda, ako keby ani ramienko pre spodny tah nebolo odfaklene ... nezorumiem. Vaha je to presna (ako AND, 1200g/0.1g).
Ta objimka 3.75g sa mi paci, ta karbonova 0.90g uz nie. Vsetkeho s mierou a moja miera je zachovat plnu fukcnost aj pri zatazeni a naviac aj dizajn. Preto nebudem nikdy pouzivat karbonove sedlo (a nie je to otazka penazi), pedale typu EggBeaters, Bebop, Speedplay a im podobne, 90g riadidla, omotavky atd. Kontaktne plochy bike-jazdec, bike-teren musia byt plnohodnotne. Preto sa ani nikdy nedostanem na absolutne Marecejove cisla (ale relativne voci zdvihu zrejme bude Marecej mat co dohanat ).
Karbonova rúra je pre mna este prijatelna a sam ju vlastnim.Ine nie.
Su aj dalsie "safe" moznosti: verim karbonovym riaditkam Syntace, USE, aj ked (alebo prave preto) nie su najlahsie. Znackove rury bez problemov tiez. Dokonca aj niektore ramy, kluky, brzdove paky.
Ked som to mal upnute na freze, tak som si povedal, ze zrazim aj roh na 45°. Uz chapes, ze mi ta hmotnost nesedi? Jedine, zeby to robili tie nestiahnute folie, co tam este mam
Toto mi prosim vysvetli .... ja ked som v terene a mam plny pedal / shimano 520/ a tretru blata tak tuzim po CB kvoli tomu ze sa tak nazanasaju.
To nie je len otazka zanasania blatom - preferujem naslapnu plochu kvoli stabilite nohy, tlaku do chodidla a pripadne nudzovu polohu bez nacvaknutia. Po Sh 959 som presiel na Time Atac, pacia sa mi nove Look Quartz a za vyskusanie by stali aj CB Candy alebo Smart (aj ked na CB su zle referencie co sa tyka zivotnosti lozisk). V zanasani blatom sa vsetky tieto pedale priblizuje EggBeaters, posledne 2 absolutne . Predsa vsak je rozdiel medzi Tima a mixermi, najme v zime, ked je odmakovy sneh. Time sa zabiju snehom (pri naslapnuti hned vypinaju), mixery nie, ale to su okrajove podmienky. Inak s Time uplna spokojnost, komfort naslapovania a vystupovania ako SH, naviac aj v blate - na rozdiel od SH sa mi nestalo, ze by som ich nevypol alebo nenaslapol.
Ano ešte sa to dorbusi a vylešti Dremelom .Su dve varianty jdena je že to bude takto jedna časť objímky bude čierna jedna strieborna a druha varianta vybrusiť aj druhu časť obímky a bude tiež striborná. Uvidim.
Peter dnes sa pokusim ten šmyk zvažiť u zlatnika ak nebude mať pančovanú váhu tak to snať dude presne
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Posli mi foto na mail aj z inych stran. Ja Ti tiez poslem svoje (spravim vecer). Šak na to prídeme, kde je pes zakopaný.
Rasto, pozrel som pozornejsie obrazok, a mne sa zda, ako keby ani ramienko pre spodny tah nebolo odfaklene ... nezorumiem. Vaha je to presna (ako AND, 1200g/0.1g).
Ta objimka 3.75g sa mi paci, ta karbonova 0.90g uz nie. Vsetkeho s mierou a moja miera je zachovat plnu fukcnost aj pri zatazeni a naviac aj dizajn. Preto nebudem nikdy pouzivat karbonove sedlo (a nie je to otazka penazi), pedale typu EggBeaters, Bebop, Speedplay a im podobne, 90g riadidla, omotavky atd. Kontaktne plochy bike-jazdec, bike-teren musia byt plnohodnotne. Preto sa ani nikdy nedostanem na absolutne Marecejove cisla (ale relativne voci zdvihu zrejme bude Marecej mat co dohanat
Su aj dalsie "safe" moznosti: verim karbonovym riaditkam Syntace, USE, aj ked (alebo prave preto) nie su najlahsie. Znackove rury bez problemov tiez. Dokonca aj niektore ramy, kluky, brzdove paky.
No jasne, sak to je vymyslene len pre fuly
Ked som to mal upnute na freze, tak som si povedal, ze zrazim aj roh na 45°. Uz chapes, ze mi ta hmotnost nesedi? Jedine, zeby to robili tie nestiahnute folie, co tam este mam
Toto mi prosim vysvetli .... ja ked som v terene a mam plny pedal / shimano 520/ a tretru blata tak tuzim po CB kvoli tomu ze sa tak nazanasaju.
To nie je len otazka zanasania blatom - preferujem naslapnu plochu kvoli stabilite nohy, tlaku do chodidla a pripadne nudzovu polohu bez nacvaknutia. Po Sh 959 som presiel na Time Atac, pacia sa mi nove Look Quartz a za vyskusanie by stali aj CB Candy alebo Smart (aj ked na CB su zle referencie co sa tyka zivotnosti lozisk). V zanasani blatom sa vsetky tieto pedale priblizuje EggBeaters, posledne 2 absolutne
Peter dnes sa pokusim ten šmyk zvažiť u zlatnika ak nebude mať pančovanú váhu tak to snať dude presne