Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
Slr boost je velmi podobneho tvaru, mozno aj rovnake, akurat kratsia spicka. Ja by som sa ako stastny majitel SLR donho nebal ist. Kristina by sa k tomu vedela vyjadrit. V sucasnosti tusim to nove vozi.
zatial iba jedna jazda (test v meste), kamos to jazdi uz nejaky ten cas. Moje postrehy:
*namontovanie na kluky islo tazsie, ale dotiahnutim skrutiek sadlo pekne.
* sparovanie s garmin na jednotku
* autoskalibroval sa sam
zatial jedine, co sa tomu da vytknut je sigeyi app na androide (zistenie firmware a upgrade je hroza), na iphone vraj funguje bez problemov.
Ak si niečo zaslúži môj obdiv, tak sú to mega-šikovní ľudia ako sk_wizard , ktorí dokážu kompletne navrhnúť, nasimulovať a vyrobiť komponenty, ako napr. tento "made in Slovakia" narrow/wide prevodník, ktorý je navyše o 27% ľahší ako originál
32z, direct mount sram, 6mm offset (non-boost)
Už len poriadne otestovať a malosériová výroba môže začať
Ak si niečo zaslúži môj obdiv, tak sú to mega-šikovní ľudia ako sk_wizard , ktorí dokážu kompletne navrhnúť, nasimulovať a vyrobiť komponenty, ako napr. tento "made in Slovakia" narrow/wide prevodník, ktorý je navyše o 27% ľahší ako originál
Moc pekne, kolko by ale stal taky kusok v tejto maloseriovke? celkom ma zaujima ci bol nejaky dovod, pre ktory to bolo treba vyrabat takto custom, ked garbaruky stoja do 50e? ci len v ramci nudy v praci?
garbaruk tiež nejak musel začíinať tie prevodníky som vyrábal už tuším v 2016 na 104bcd. leží mi to v hlave už dosť dlho tak s tým treba už niečo spraviť.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Flasa Elite SuperCorsa 750 ml rovnych 100g.
Tachometer Sigma ATS 9.16 vratane magnetu a montazneho materialu 49g.
Na MTB už iné sedla nechcem
powermeter Sigeyi , Sram non boost verzia
xtr 9120 pedale (nejake ich mam tazsie
*namontovanie na kluky islo tazsie, ale dotiahnutim skrutiek sadlo pekne.
* sparovanie s garmin na jednotku
* autoskalibroval sa sam
zatial jedine, co sa tomu da vytknut je sigeyi app na androide (zistenie firmware a upgrade je hroza), na iphone vraj funguje bez problemov.
L3
Moc pekne, kolko by ale stal taky kusok v tejto maloseriovke? celkom ma zaujima ci bol nejaky dovod, pre ktory to bolo treba vyrabat takto custom, ked garbaruky stoja do 50e? ci len v ramci nudy v praci?