Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
Peterq: Mal som SLR XC a bolo dobre(ritka vravela)mám ted SLR AM a je dobre(ritka vraví) no najlepsie čo som zatial sedel od Selle bolo jednoznačne Flite. už ani neviem ktorý model, lebo bolo ošúchane. ale malo titanové ližiny. Proste pohádka si nan sadnúť. určite ak kdesi škrtnem terajsie sedlo tak pojdem do Flite.
Peterq: Mal som SLR XC a bolo dobre(ritka vravela)mám ted SLR AM a je dobre(ritka vraví) no najlepsie čo som zatial sedel od Selle bolo jednoznačne Flite. už ani neviem ktorý model, lebo bolo ošúchane. ale malo titanové ližiny. Proste pohádka si nan sadnúť. určite ak kdesi škrtnem terajsie sedlo tak pojdem do Flite.
ja som doteraz jazdil Flite, teraz skusam SLR XP a pre mna je to SLRko o nieco pohodlnejsie (ale inak dost podobne pocity). Zatial u mna vedie WTB Deva co je Peterg vsak uz nad tvoj hmotnostny limit (mna od neho odradza kvalita s SI sa to nada porovnat). Inak sice som klasicke SLR este neskusal ale myslim ze oproti SLR XP to asi nebude moc velky rozdiel, myslim v pohodlnosti. Tvar rovnaky mozno trochu viac vyplne aj ked na tom XP tiez moc toho nenajdes, podla mna je to skor o tvare. Myslim ze ked sadne XP tak saden aj obycajne a to je predsa len o nieco lahsie a tiez mas navyber aj cervene... Ak sa rozhodnem pre SLR tak zoberem klasicke nie XP (moj nazor)
chalani, neviete kolko vazi nova xt08 kazeta v prevedení 11-32? na http://www.bike-forum.cz/forum/vydrz-xt ... ml#unread1
riešim jednu dilemu a takuto fotku mi tam zadelil MlokCZ a nejako sa mi tá váha nezdá, lebo moja stara xt 760 ma 260g a ta jeho 11-34 váži skoro 300g. Na kupkole deklarujú váhu kazety 11-32 254g tak chcem vediet, kde je pravda.
chalani, neviete kolko vazi nova xt08 kazeta v prevedení 11-32? na http://www.bike-forum.cz/forum/vydrz-xt ... ml#unread1
riešim jednu dilemu a takuto fotku mi tam zadelil MlokCZ a nejako sa mi tá váha nezdá, lebo moja stara xt 760 ma 260g a ta jeho 11-34 váži skoro 300g. Na kupkole deklarujú váhu kazety 11-32 254g tak chcem vediet, kde je pravda.
kazetu XT08 (770) 32z som kupoval asi pred mesiacom a aj som ju zvazil foto nemam ale vazila presne 256g
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Praveze SLRiek je cela kopa a su odlisne...
niekto tu ftipnu kau pojedou
Ked nevies kde, hladaj tu http://weightweenies.starbike.com/listings/components.php?type=cassettes Zda sa, ze ma pravdu
kazetu XT08 (770) 32z som kupoval asi pred mesiacom a aj som ju zvazil foto nemam ale vazila presne 256g
Ved som hodil link na weightweenies
vzdy lepsie rura ako tycka