Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
Vaha prisla z metrologie, mozme pokracovat. Chyba na nej bola len 0.7g pri plnom rozsahu 1200g, takze s tym XTR smykacom nie je nieco koser. Zacinam verit, ze OEM a retail komponenty nie su rovnake
Pre Mareka: Ergon GX1 neskrateny, povodne skrutky.
caute chcem sa este opytat ci mi na vazenie staci kuchynska vaha za 4 kila.. http://www.hej.sk/biela-technika/obchod ... -sks-5001/ ... je tam daky rozdiel v presnosti napr medzi znackami,modelmi? tato ma rozlisenie po grame a vazi do 3000. normalne v obchode som ju videl za 599 ale na hej stoji 392sk. mam totiz v plane dake upravy a nechce sa mi s kazdou vecou behat niekam kde maju vahu.diky
p.s. zaujimaju vas vahy dakych cestnych komponentov? raz za sto rokov by som daco prihodil - ziadne extra lahke veci skor obycajne. ze ci si mam dokumentovat vazenia fotkami a nahadzovat sem hm?
Suhlasim, je to vsak masou materialu naviac a konstrukciou. Pre hmotnosti ODI/Lizard Skins pozri stranku dozadu, ale az take optimisticke to nie je. Pod 100g su len 90mm ODI/Lizard pre grip shift (91g).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pre Mareka: Ergon GX1 neskrateny, povodne skrutky.
Skratena verzia gripov (95mm) s Ti skr. ma 109.8g, foto nedavam.
dikec
p.s. zaujimaju vas vahy dakych cestnych komponentov? raz za sto rokov by som daco prihodil - ziadne extra lahke veci skor obycajne. ze ci si mam dokumentovat vazenia fotkami a nahadzovat sem hm?
http://www.sks-germany.com/sks.php?l=cz ... 1261300000
http://www.sks-germany.com/sks.php?l=cz ... 1261300000
Takuto som si prave vcera objednal v Alu prevedeni. Ako funguje? Posli pripadne aj cez mail alebo ss. Vdaka.
Dost tazke:) Moje maju do 100g
Suhlasim, je to vsak masou materialu naviac a konstrukciou. Pre hmotnosti ODI/Lizard Skins pozri stranku dozadu, ale az take optimisticke to nie je. Pod 100g su len 90mm ODI/Lizard pre grip shift (91g).