kupit abo ne....
Paradny ramik:) Na martinky sa chysta slomba s cembou pojazdit o 2 tyzdne, tak neviem, nejako to zladme..
jo Martinky jo
pinonko: no jasne, september by mohol byt nato vhodny
...pochadzam z Budisa.....
pinonko: no jasne, september by mohol byt nato vhodny
potom musime spravit pojazd na martinkach aj s vyhodnarmi, budem medzi vami ako cierna ovca
Paradny ramik:) Na martinky sa chysta slomba s cembou pojazdit o 2 tyzdne, tak neviem, nejako to zladme..
potom musime spravit pojazd na martinkach aj s vyhodnarmi, budem medzi vami ako cierna ovca
...ja vim, vsak mi to Steve patricne dal vediet....o a s tym pojazdenim sedi vec.....
...ozaj Matheos ty si z Blatnice? ....kua tak dame hadam hrebenovku nad Blatnicou... od Sturca-Krizna-Ostredok atd....ne....tam vyuzijeme trochu aj zdvihy....samo iba pri slusnom pocasicku....
"Asi na buduci tyzden...."
...kua tak ohryzam nechty....
jo dobrá voľba
....tak platba odisla aj s potvrdenim prijatia, tak a uz len cakam acakam a cakam.......
...akonahle bude ram doma posleme nejake to foto.....
...ufff ked z tych farieb si moc nenavyberas a u mna prichadzalo do uvahy iba cierna resp. biela.....napokon zvitazila biela...ale ziadne biele doplnky iba biely SC ramik....
...BTW ked to tak zoberes SC v kazdej farbe je popi....ka.....no ne...
jo dobrá voľba
Svata pravda
...ufff ked z tych farieb si moc nenavyberas a u mna prichadzalo do uvahy iba cierna resp. biela.....napokon zvitazila biela...ale ziadne biele doplnky iba biely SC ramik....
...avsak na Dijick-ove odporucanie a precetani vseliakych recenzii to vyzera na ramik z tohohle.....dnes posielam zalohu.....
http://www.santacruzbikes.com/bicycles/full.php?bike=blurlt
ak je novy so zarukami, tak kupit
...mal by byt novy....(zatial mi to neprislo potvrdene)....ale je iba jeden kus....preto taka cena ....obycajne stoji okolo 1800EUR.....
a co ked nesadne toto?
...ved to...
....ale sedel som na santovi sice VP FREE...ale to je ako v komfortnom aute a INTENSE a SC sa velmo podobaju....kedze INTENSE ma licenciu od santika....ale zevraj vylepsenu ....+ udrzba lozisk je absolutna lahoda...myslim tym na 5.5-ke....
...kua keby som nemal limit na MC iba 20lit tak to dnes asi kupim....
...ale vsak buduci tyzden sa to mozno vykrystalizuje.....
a co ked nesadne toto?
kupit abo ne....
ak je novy so zarukami, tak kupit
toto je značne rozdielny "záves" ako má zesty... intense je VPP a zesty je horstlink
k téme: vzhľadom na to, že je to model 2007 sa mi zdá cena dosť prehnaná...