tak skús www.google.sk a tam toho najdeš dosť..... neviem presne čo chceš takže ti nemôžem ani nič poradiť, trošku konkretizuj
no na nete sa da dačo kúpiť lacnejšie dačo drahšie treba listovať a kukať chce to dáky čas strávaný nad netom..... kedže si nenapísal na čo chceš ten bike tak viac sa nedá napísať......
Záruku by si mal mať rovnakú. Výhodou kúpy cez net je, že podľa zákona ho môžeš do 7 dní (+/-, neviem presne) vrátiť bez udania dôvodu. Nevýhodou je, že v prípade vrátenia alebo riešení reklamácií už máš väčšie opletačky s poštovným.
aha tak sorry ja že potrebuješ konkrétny bike alebo niečo podobné.... ale je to pravda s tým netom. reklamácie sú komplikovanejšie,,, ALE ja som tiež kupoval cez net a chlap mi to doniesol až domov s bajkom všetko ok nič závažné sa nestalo .....
inak si dosť neviem predstaviť posielať bike napr. kostru poštou to by bol prúúúúúser to by som radšej išiel osobne, menej by som dal na cestu ako za dopravu cez dáke UPS alebo niečo podobné ....
ked som kupoval ram s vidlou, tak mi to bolo dorucene prostrednictvom posty (resp. kurierskej sluzby), nebol s tym problem... akurat tipek mal problem so splasenim krabice takych rozmerov
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no na nete sa da dačo kúpiť lacnejšie dačo drahšie treba listovať a kukať chce to dáky čas strávaný nad netom..... kedže si nenapísal na čo chceš ten bike tak viac sa nedá napísať......
inak si dosť neviem predstaviť posielať bike napr. kostru poštou