A naslapnutie je len tak hocijak
za liter by som ich ale nekupoval... http://www.kupkolo.cz/produkty/Pedaly_1 ... 20_95.html
nemáš toto sú SM-SH51 a to sú klaisky .. čierne sú za nova časom sa ošúchajú a sú strieborné (kovová farba)
SM-SH56 ... to sú spomínané a majú farbu do ZLATA ... a iný tvar vypínajú sa aj dohora potom vykrútením nohy a aj kombináciou ...čiže všetkými smermi .. tieto kufre sú nevhodné na skákanie keď podskočíš môžu sa vypnúť ... osobne nepoznám nikoho kto ich jazdí
k M520... tie sa dodávajú s takou čiernou platformou s odrazkou, aby sa akože vyhovelo dopravným predpisom... neskúšajte ju použiť ako "normálny" platformový pedál, je pravda, že dole ide len veľmi hrubým násilím, ale počas jazdy už pár ľuďom zletela pri dosť minimálnom zaťažení, takže dole s ňou, alebo ak nie, používajte to potom ako jednostranné SPDčko
včera som tak videl pár ľudí jazdiť v Súľove... tomu hovorím zatemnenie rozumu...
k M520... tie sa dodávajú s takou čiernou platformou s odrazkou, aby sa akože vyhovelo dopravným predpisom... neskúšajte ju použiť ako "normálny" platformový pedál, je pravda, že dole ide len veľmi hrubým násilím, ale počas jazdy už pár ľuďom zletela pri dosť minimálnom zaťažení, takže dole s ňou, alebo ak nie, používajte to potom ako jednostranné SPDčko
včera som tak videl pár ľudí jazdiť v Súľove... tomu hovorím zatemnenie rozumu...
ano otoceny pedal mozes mat na jednu aj druhu stranu pripne ta..
tretry su univerzalne lisia sa len v podrazke na MTB a cestne.. na spodu podrazky je vyrez na kufor (ten je dolezity ci sa do pedalu zacvaknes) a dodava sa s pedalmi..
naslapnutie by malo prebiehat ze spicku strcis do pedalu a tlakom paty sa zacvaknes.. vypinas to tym ze patu vytocis smerom von (ako ked v americkych filmoch rozslapuju chrobaky
ale toto vobec neries hned ako ich nahodis pochopis system ako nasliapnut aj ako sa vypnut.. len zo zaciatku si to nechaj na jemnejsie a ked chytis reflex mozes pritiahnut na tuhsie..
inak skoc si do nejakeho shopu a verim ze predavac ti poradi a vysvetli ako to funguje pekne nazorne..
btw k podpisu tiez poznamka: chlapci kde mate helmy???? pri tych bikoch zvlast.. mate tam aj zopar drziek tak naco pokusat??
fotak mam rozbitý takže foto momentalne nedám