Prosim vas, potrebujem velmi surne velmi rychlo poradit, ci si mam vziat hydrauliky Juicy 7 2008 alebo XT 2008 .
Fakt budem vdacny za kazdy nazor, hlavne prosim rychlo, lebo to potrebujem fakt suurne.. diky
jazdim Juicy 7 2008 a ziaden problém spokojnosť úplná XT 2008 nejazdí no má ich už veľa ludí a sú to tiež kvalitné brzdy ... osobne mi na Juicy vyhovuje kolečko .. Pad contact adjuster ..proste za jazdy si upravim chod páky .. a dalšie + podla mňa design ešte skús uviesť na aké účely ich chceš používať a ešte jedno - pre Avidy zložité odvzdušňovanie potrebuješ originál sadu
Po nedelnej letke ma asi caka vymena brzd a rozhodujem sa tiez medzi tymi dvomi. Tak BABO rad ! Bike mam vyskladany na XT tak viac inklinujem k XT 08 len referencii na ne je zatial malo. Ako je to z odvzdusnovanim trebarz.
Problem je, ze XT uz mam objednane v kolokrame. a nasiel som ich v kupkolo, kde by ma vysli nejak o 500 Sk menej a nasiel som tam aj tie J7 za skoro tu istu cenu (rozdiel 200). Jazdim XC. A teraz sa fakt neviem rozhodnut. Kazdy chvali aj jedny aj druhe. Asi pojdem do tych XT co poviete. podla mna su uplne porovnatelne navzajom
ono je to tak o servisom bude na tom lepsie XT Avid už nieje tak ľahko servisovateľný .. a počul som už zopár nespokojných osobne nemám čo vytknúť jazdím ich na sintronových platničkách ..zatial ani náznak vädnutia
nie ešte som to nerobil mám aj dosť dlhé hadice no radšej som to nechal tak .. sadu nemám no je to tak 500 sk záležitosť alebo sa s tým pobavia v servise ..no ak zoberies ktorúkoľvek brzdu nesklame ťa myslím si ale že Avida v kombinácii so sintronovými platničkami vydrží viac ako XT ... a dokonca viac ako XT so sintronovými ... mám na mysli odolnosť voči prehriatiu ... ale zas ak bereš avidy aj s kotúčom avid .ten je nič moc osobne Avidy vozím na kotúčoch Formula 180/160 a spokojnosť uplnááá
mam len jednu J7 a za tie dva mesiace co ju mam som zistil ze je kusava jak som cakal a ze vydava rozne zvuky, co som necakal . Ale brzdi to diabolsky, ja som spokojny. Nove XTcka vsak tiez brzdia super, na XC-cko by som siel donich.
asi nejdem uz zmatkovat okolo toho celeho. pojdem do tych XT ako som bol doteraz rozhodnuty a hotovo. len asi stiahnem obejdnavku z kolokramu a hodim to do kupkolo.. malo by to ist, co myslite
Takze moja dilema je vyriesena. Na biku su nahodene SH XT 2008. Kedze som ich kupil v demontovanom stave, zlozenie, odvzdusnenie a nasledna montaz mi trvala cca 2 hod. Zatial su v zabehu, zajtra skusim nieco pojazdit a potom sem hodim moj postreh.
no super, som rad ze niekto dalsi.. tak mozeme vymienat skusenosti.. mne by mali dojst bud. tyzden tak sa tesim. a ta montaz si myslim ze je v norme, co myslite. mohlo to byt podla mna aj horsie
ak maju nove XT podobne(az totozne) paky ako Formuly ako to uz kdesi bolo siel by som do nich,velmi dobre sa chytaju,ale to moze byt tiez individualne,Avidy niesusu tiez najhorsie a co sa tyka chodu,asi je to jedno 2008 Avid su vraj ok a XT tiez
ved prave to ze fakt su asi na jednej urovni. a ked uz som bol rozhodnuty pre ite xt tak ich berem. inak fakt diky za rady. som necakal tolko dopovedi.
Nastavenie vzdialenosti packy od riaditiek je velmi jednoduche. Montaz a odvzdusnenie detto. S Avidmi je to vraj horsie. Jednoduchsi servis u mna zavazil pri vybere.
Č 1 je skrutka na nastavenie vzdialenosti od riaditok
Č 2 je nastavenie tvrdosti chodu packy
tak si ich poriadne omakaj, potom ta budem kontaktovat ked budem mat preblem, lebo s hydrami este skusenosti nemam. prechadzam z mechanik a uz sa fakt neviem dockat. tak studuj
Takze tu su moje postrehy k brzdam Shimano XT 2008. Brzdy som kupil v demontovanom stave. Ich montaz je velmi jednoducha podla prilozeneho navodu.
Jedine na co si treba dat pozor je dokladne odmeranie dlzky hadic a ich zrezanie.
Malou komplikaciou bolo nalisovnie mosadznych koncoviek do hadic, slo to dost stuha ale pri troske citu a trpezlivosti sa to da nalisovat aj bez original lisu.
Na hadicky nalozit v spravnom poradi skrutky, olivka a ochrannu gumenu koncovku na packy. Skrutky dotiahnut s citom.
Na naplnenie a odvzdusnenie som pouzil obycajnu injekcnu striekacku s objemom 50ml a infuznu hadicku s brzdou. Samotne odvzdusnenie je absolutne jednoduche. Skoda ze viecko je konstrukcne vyriesene tak, ze sa musi demontovat cele ( Hayes to ma urobene jednoduchsie).
Nastavenie prasiatok bolo bez problemov a vola medzi kotucom a platnickami je cca 0,5mm.
Brzdy po zabehu cca 100 km sadli a brzdia na plny vykon. Packy maju mäksi chod, nekusu co mne vyhovuje pretoze mam vecsi cit pri brzdeni.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Č 1 je skrutka na nastavenie vzdialenosti od riaditok
Č 2 je nastavenie tvrdosti chodu packy
Jedine na co si treba dat pozor je dokladne odmeranie dlzky hadic a ich zrezanie.
Malou komplikaciou bolo nalisovnie mosadznych koncoviek do hadic, slo to dost stuha ale pri troske citu a trpezlivosti sa to da nalisovat aj bez original lisu.
Na hadicky nalozit v spravnom poradi skrutky, olivka a ochrannu gumenu koncovku na packy. Skrutky dotiahnut s citom.
Na naplnenie a odvzdusnenie som pouzil obycajnu injekcnu striekacku s objemom 50ml a infuznu hadicku s brzdou. Samotne odvzdusnenie je absolutne jednoduche. Skoda ze viecko je konstrukcne vyriesene tak, ze sa musi demontovat cele ( Hayes to ma urobene jednoduchsie).
Nastavenie prasiatok bolo bez problemov a vola medzi kotucom a platnickami je cca 0,5mm.
Brzdy po zabehu cca 100 km sadli a brzdia na plny vykon. Packy maju mäksi chod, nekusu co mne vyhovuje pretoze mam vecsi cit pri brzdeni.