ja som skusal dat mobil na ram ... vydrzalo do dost drsne otrasy ale ta snimka bola tragicka ...mobil zle reagoval na svetlo v lese a hrozne rozlisenie aj ked to ma tych 640 na neviem kolko 480 tusim aj tak tam boli same stvorceky jednoducho sa to neda pozerat .... tak v prvom rade by to chcelo zlepsit snimacie parametre
skusal som aj fotak, dal som ho do takej krabicky vystuzenej penou a na ram ... ale do terenu by som s tym nesiel, skusal som a aj tak sa triasol takze o nicom zase. a nevyhoda je ta ked dupnes na plyn tak kyvas bikom zo strany na stranu a to tiez neni moc pekne
Ludzia však normalne si tam daYte mobil / Foťák a prilepte páskov alebo si ho pripnite nejako na rajdy alebo nejako tak načo vihadzovať 4 tisíc za hento?? jedna paska mobil s good kamerou popripade foťak...a davaj nie?
Milaaan0907 tvoje názoríky zodpovedajú tvojmu pravopisu. Čo ak chce niekto kvalitu? Tvoje "riešenie" ako naozaj najprimitívnejšie napadne totiž naozaj každého, ale odhliadnuc od rizika, že sa ti to z tých pásiek vyklepe a máš po telefóne/fotoaparáte, výsledok stojí naozaj za starú bačkoru. Čiže to je také hračkárske riešenie, nie skutočné riešenie.
Ani tie Oregony a spol. nie sú bohviečo... mne tam proste chýba 720*576/25, a to v reále dosiahnete až zariadeniami za trochu viac tisíc... a samozrejme riadna optika k tomu... a sme pri tej 5kilovej integrálke.
Tiež sa snažím toto riešiť, a veľmi sa mi nedarí... s normálnym DV páskovým Panasonicom.
tak si to dobre pripneš a akú lepšiu kvalitu? tak si kup mob s good kvalitou čoš je N95 alebo nejaky foťak...dobre pripni...tak čo riešiš...ja viem ale atk keď hento neni good...som videl video ako to kamerovalo...
tak si to dobre pripneš a akú lepšiu kvalitu? tak si kup mob s good kvalitou čoš je N95 alebo nejaky foťak...dobre pripni...tak čo riešiš...ja viem ale atk keď hento neni good...som videl video ako to kamerovalo...
Milanko, ak si doma, tak si daj do lavóra teplú vodu, strč si tam nohy a ukľudni sa, junáčik.
Keby si videl aké video lezie z nvgs400 s is tak ten super mob čoš je podľa teba n95 hodíš tiež do toho lavóra.
Napriek integrále a váhe je to najstabilnejšie riešenie, súhlas s Matheosom a spol.
Video z foťáku, mobilu alebo čohokoľvek podobného - to je len také hranie sa, normálna 1CCD PAL DV kamera je kvalitatívne minimum. 3CCD PAL je rozumný kompromis a 3CCD HDTV kamkordér od Ikegami je dream machine .
tak za to uz by sa dala kupit aj dobra kamera a nie len outdorova, zbytocne vyhadzot peniaze za telefon
ale asi sa aj vykaslem na cele kamerovanie pokial to nema stabilitu obrazu tak ten oregon nejake mierne tazke zjazdy urcite nezvladne ... aj ked to ma upevnenie to bude lietat hore dole ....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
skusal som aj fotak, dal som ho do takej krabicky vystuzenej penou a na ram ... ale do terenu by som s tym nesiel, skusal som a aj tak sa triasol takze o nicom zase. a nevyhoda je ta ked dupnes na plyn tak kyvas bikom zo strany na stranu a to tiez neni moc pekne
http://www.mojelyze.cz/atc2k-oregon-vod ... p-465.html
riesenie ktore ti zaruci vyborny pomer kvalita / stabilita obrazu
nevyhoda- 5kg integralka
http://www.mojelyze.cz/atc2k-oregon-vod ... p-465.html
Ano, to je ten oregon čo som spomínal. Myslim, ze napr tuna je celkom dobre vidiet ako sa pri nej vlni obraz a ohybaju sromy http://www.youtube.com/watch?v=KHwcIUjq ... re=related
A pre porovnanie nejaky ten samsung http://www.youtube.com/watch?v=QXKdx1Wx ... re=related
riesenie ktore ti zaruci vyborny pomer kvalita / stabilita obrazu
nevyhoda- 5kg integralka
riadny teleskop
http://www.bikemagazin.sk/clanok-1239-Test--minikamera-ATC2000.html
Ani tie Oregony a spol. nie sú bohviečo... mne tam proste chýba 720*576/25, a to v reále dosiahnete až zariadeniami za trochu viac tisíc... a samozrejme riadna optika k tomu... a sme pri tej 5kilovej integrálke.
Tiež sa snažím toto riešiť, a veľmi sa mi nedarí... s normálnym DV páskovým Panasonicom.
U nas pouziva nejaky Samsung na prilbe a snimky z toho su celkom slusne.
Milanko, ak si doma, tak si daj do lavóra teplú vodu, strč si tam nohy a ukľudni sa, junáčik.
Keby si videl aké video lezie z nvgs400 s is tak ten super mob čoš je podľa teba n95 hodíš tiež do toho lavóra.
Napriek integrále a váhe je to najstabilnejšie riešenie, súhlas s Matheosom a spol.
tak za to uz by sa dala kupit aj dobra kamera a nie len outdorova, zbytocne vyhadzot peniaze za telefon
"Video pořízené z tratě 24hodinovky kamerou na přilbě. Super práce…chválíme „koukni na to“"
http://www.sportkamery.cz/