to Marinada: co tak skusit spodnu ramovu trubku, ako je trebars tu? resources/image/104220 ...pri troche stastia a zjazdovom posede do nej nebudes narazat kolenami...
Obraz z toho je takyto:
...a pohlad na pracujucu vidlu ma tiez svoje caro , navyse zabery z nizsie polozenej kamery su akoze akcnejsie, vynikne rychlost.... len zase chyba rozhlad ako z kamery na hlave ci hrudniku... najlepsie skombinovat vo vyslednom videu... kdesi som take nieco skusil, ked najdem, uploadnem...
edit:
tak som to nasiel... malo svetla, vela blata, nedalo sa rezat, ale dve kamerky a akoze pokus o synchro... na hlave drift HD170 stealth, na spodnej ramovej trubke cinska klucenkova kamerka za 40 eury 808#16
Video pekne . No mam problem s Gopro. Uz sa tu niekomu stalo ze sa ten hajzlik nechcel nabijat? Zapojim to do usb a len preblikne dioda a nic. Uz som skusal asi vsetko a nehce sa proste nabijat. Mozno je nabity ale tak nahral som dakych 30 sekund videa plus lezal na stole zo tyzden, takze si myslim, ze po tomto by sa nabijat mal.
Kamarát ma od vianoc túto kameru. Rozhodol som sa o nej napísať kúsok aspoň z jeho rozprávania.
Kamera vyzerá na pohľad slušne má laser, svetlo ( do zhoršenych svetelných podmienok- myslím že extra to nezlepší). Po 3 min. nečinnosti sa vypne.
+ hlasitý zvukový signál. Zdal sa mi silnejší ako na mojej gopro hd hero
+ natáčanie v hd kvalite 30fps
+ naozaj veľa príslušenstva no kamarát tvrdí, že zahnutý nalepovací uchyt na prilbu tam nebol. ( neviem )
+ vodeodolná so zadným krytom na ochranu slotov
+ malé rozmery a tvar
- nastavnie rozlíšenia je vraj možné len pomocou kábla cez televizor
-na videu ukazuje datum a čas, no nedá sa odstrániť jeho ukazovanie
- nalepovací úchyt sa mi nezdal až taký pevný ako napr u gopro. Páska sa jemne odlepovala od samotného úchytu a aj prilby( možno tým, že nebol zahnutý držiak
Na tchibe ju momentalne nemajú, no myslím si, že ju po istom čase zase zaradia do ponuky, tak možno toto niekomu pomôže. Kamarát neni veľmi typ na fora, tak som to písal za neho.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
dá sa to v pohode vyrobiť..trochu fantázie a za hodinku to máš na svete zadara..ja som si to tiež vyrábal
Obraz z toho je takyto:
vimeo.com/46535739
edit:
tak som to nasiel... malo svetla, vela blata, nedalo sa rezat, ale dve kamerky a akoze pokus o synchro... na hlave drift HD170 stealth, na spodnej ramovej trubke cinska klucenkova kamerka za 40 eury 808#16
vimeo.com/55365073
P.S. video sa vola zjazd k Tajovskym vodopadom, kto ich nevie najst, tak 6:02 na pravej strane medzi stromami hneda hlina...tam to kvapka...
z tých lacnejších je celkom slušné toto..mám ju a spokojnosť..boli tu aj videá z nej..
http://www.glob*****s.com/waterproof-sport-cam-30-meters-underwater-night-vision-sports-helmet-video-camera-mini-dvr-cam
http://www.tchibo.sk/Akcna-kamera-p400021638.html
Kamarát ma od vianoc túto kameru. Rozhodol som sa o nej napísať kúsok aspoň z jeho rozprávania.
Kamera vyzerá na pohľad slušne má laser, svetlo ( do zhoršenych svetelných podmienok- myslím že extra to nezlepší). Po 3 min. nečinnosti sa vypne.
+ hlasitý zvukový signál. Zdal sa mi silnejší ako na mojej gopro hd hero
+ natáčanie v hd kvalite 30fps
+ naozaj veľa príslušenstva no kamarát tvrdí, že zahnutý nalepovací uchyt na prilbu tam nebol. ( neviem )
+ vodeodolná so zadným krytom na ochranu slotov
+ malé rozmery a tvar
- nastavnie rozlíšenia je vraj možné len pomocou kábla cez televizor
-na videu ukazuje datum a čas, no nedá sa odstrániť jeho ukazovanie
- nalepovací úchyt sa mi nezdal až taký pevný ako napr u gopro. Páska sa jemne odlepovala od samotného úchytu a aj prilby( možno tým, že nebol zahnutý držiak
Na tchibe ju momentalne nemajú, no myslím si, že ju po istom čase zase zaradia do ponuky, tak možno toto niekomu pomôže. Kamarát neni veľmi typ na fora, tak som to písal za neho.