Reťaz som neupravoval včera som dosť pojazdil kopce kamenné zjazdy výjazdy blato a nebol problém ale keďže som dával väčšie kladky asi dám pár článkov na reťaz
veru ja co som menil hlinikove boli riadne vydrate do s***** .Aj ja som zvedavy kolko to vydrzi . A jedna otazka aky ma zmysel zvsovat pocet zubov na kladkach ?
Ta retaz XX1 je nová, ma hadam 200 km a cca 6000 výškových.
Pozrite, ja to beriem všetko ako spotrebak, koľko to vydrží tolko bude, chcel som to a vyskusal som....niektore veci sa osvecia viac, niektore menej.?
Ak nie, vzdy mam v rezerve original GX kazetu a pôvodne kladky?
Prosím vás, neviem, do ktorej témy to dať tak reku sem pozerá veľa ľudí. Nahodil som 10-50 kazetu a to garbaruk ramienko a zistil som, že mi treba väčšie kolieska do ramienka. Aké by ste mi odporučili? Na stojane to radí dobre a ani to nebude moc padať pri točení dozadu, ale tak viem si predstaviť, že s väčším kolieskom to bude stabilnejšie
prosím ťa, ja nekradnem vieš koľko stoja deti? dúfal, som v lacnejšie riešenie .... ale tak nakoniec snimi možno aj skončím
inak pozerám teraz ten garbaruk a tam je horné pre ich cage na shimano prehadzovač tiež 11 zubové a len spodné väčšie tak asi sa na to celé vykašlem a doderiem ich ešte
ešte, či som to ja nedal naopak, to s väčšími zubami má ísť hore či dolu? Tak jasné, že naopak možno to spraví presne ten malinký rozdiel
tie ramienka grabaruk na vacsie kladky sa nerobia pre cestne prehadzovacky? na stranske vyrobcu su len pre Sram a potom MTB aj tak pri vsetkych pisu ze je to pre 1x systemy.
sram-shimano je asi trochu iná cage ale iba prehodím horné/dolné ako majú byť a budem jazdiť a uvidíme ... nebudem tam nasilu pchať 12 zubové ak to nie je treba
Zháňam nejaké info - čo je to paralelogram pri prehadzovačkách. Prosím vás, nasmerujte, aby som si to mohol niekde podrobnejšie preštudovať, kde to aj pochopím. Prípadne ak má niekto jednoduché vysvetlenie budem rád. Stále o tom čítam a chcel by som aj vedieť o čom čítam. Vďaka
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vyzera, ze to radi a funguje
Pozrite, ja to beriem všetko ako spotrebak, koľko to vydrží tolko bude, chcel som to a vyskusal som....niektore veci sa osvecia viac, niektore menej.?
Ak nie, vzdy mam v rezerve original GX kazetu a pôvodne kladky?
inak pozerám teraz ten garbaruk a tam je horné pre ich cage na shimano prehadzovač tiež 11 zubové a len spodné väčšie
ešte, či som to ja nedal naopak, to s väčšími zubami má ísť hore či dolu? Tak jasné, že naopak
Tu je moje : https://www.mtbiker.sk/forum/post1517692.html#p1517692