Prosím poradte, mám 8 SP kazetu, ktorá mi vyhovuje a aj bude, prehadzovačka Shimano XT starý model už doslúžil. Chcel by som ju nahradiť niečim novším, najradšej zase XT. Nemáte niekto skúsenosť napr. s XT 772.
Každá rada poteší Ďakujem
Dajte link kde sa to rieši, alebo stačí napísať všetky 9-ky bez problémov ale....
Ak máš dlhé ramienko na prehadzovačke, možno by aj šlo.
Ja mám 32 zubovú kazetu s prehadzovačom Ultegra (11) s krátkym ramienkom. Fachčí to dobre i keď výrobca uvádza, že od 30 zubov treba už SG ramienko. (prihadzoval som 2 články na reťazi a zväčšil záklon prehadzovača).
Skrátka, treba to skúsiť. Nahoď z MTB koleso (bez plášťa) a polaboruj a uvidíš. (mám však obavu, že úprava záklonu prehadzovača nebude už stačiť a horné koliesko kladky bude už šúchať o najväčší 34 prevodník)
teraz bez rypania
preco ?
sedliackym rozumom mi to vychadza tak, ze ked mam radenie + kazetu 9sp, tak by malo byt jedno, aka tam bude hazka (radenie taha lanko a to posunie hazku o rovnaky kusok pri oboch)
v com sa mylim ?
no tak som nad tym aj ja uvazoval, mam to nahodene, detailne som to este nedoladoval, avsak radenie prehodi pastorok az pri kazdom druhom prepnuti. teda na radeni mam 1-3-5-7-9, no na kazete som len na pastorkoch 1-2-3-4-5. Tak sa radsej pytam, ci to ma cenu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
posledny prispevok
pasovat 9sp. Dakujem
cestná je kratsia do 28 z by mala stačiť
Ja mám 32 zubovú kazetu s prehadzovačom Ultegra (11) s krátkym ramienkom. Fachčí to dobre i keď výrobca uvádza, že od 30 zubov treba už SG ramienko. (prihadzoval som 2 články na reťazi a zväčšil záklon prehadzovača).
Skrátka, treba to skúsiť. Nahoď z MTB koleso (bez plášťa) a polaboruj a uvidíš. (mám však obavu, že úprava záklonu prehadzovača nebude už stačiť a horné koliesko kladky bude už šúchať o najväčší 34 prevodník)
preco ?
sedliackym rozumom mi to vychadza tak, ze ked mam radenie + kazetu 9sp, tak by malo byt jedno, aka tam bude hazka (radenie taha lanko a to posunie hazku o rovnaky kusok pri oboch)
v com sa mylim ?
ci som zle pochopil povodny dotaz ?