jazdil som nejake kotuce od Hayesu (oba som ohol) a ziadne od Hope - porovnanie tazke, ale podla ohlasov z nem. fora su ludia s Hope brzdami omnoho spokojnejsi...
Vies brzde je jedno co tam ma aky kotuc ale problem mozu byt platnicky pokial by si pouzival nejake nekvalitne tak by mohli piskat alebo si nejak nerozumiet ale urcite by som sa nicoho nebal.
jakub nemáš pravdu može sa stať že kotúč je širší ako dierka na prasiatku s obloženim na brzde a je problém.Neviem pri akej značke brzd a kotuča to bolo ale stalo sa takže pozor na to.
No to je, co sa tyka hrubky kotuca. Skor som mal na mysli, ci sa nerobia kotuce s uchytavacimi dierami, ktoru mozu byt od seba inak vzdialene. Neviem, aky je to vyrobca, ale blby anglani maju vsetko na opicu sveta. Bol som tam 2 mesiace a stacilo.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.wiggle.co.uk/ProductDetail.aspx?Cat=cycle&ProdID=5360034658&N=Hope%20Floating%20Small%20Rotor%20Round%202007
jazdil som nejake kotuce od Hayesu (oba som ohol) a ziadne od Hope - porovnanie tazke, ale podla ohlasov z nem. fora su ludia s Hope brzdami omnoho spokojnejsi...
Vies brzde je jedno co tam ma aky kotuc ale problem mozu byt platnicky pokial by si pouzival nejake nekvalitne tak by mohli piskat alebo si nejak nerozumiet ale urcite by som sa nicoho nebal.