Zhanam si na bike nejake dobre kotuce. Mali by mat minimalne velkost 180mm a vecsie.
Mam bike CTM Zephyr plus disc a stare kotuce co mam tak zadny som nechtias trosku ohol preto mam dvovod si kupit niejake ine popripade vecsie a lepsie
Na bike casto nejazdim takze mi netreba nejake extremne kotuce na kvalitu brzdenia ... mam predstavu o nejakych takych do zlata bliskacich kotucoch ak nieco take je
> tak nevymýšlaj kúp už tie 180 rotory + zadný 180mm adaptér a bež frajeriť
Tak ja som z toho jelen ale ja tu novu vidlu potrebujem lebo moja stara santorka mi sama od seba pada 1cm az 1,5 cm ked nie viac a potrebujem to vymenit za nieco lepsie a aby to aj zvloadlo 203 kotuce ta vydla nemusi byt nova moze by aj jazdena pls porad nieco. Diki
PS : nakonec to dopadlo tak, ze sa na tom bude dat aj jazdit
Si odporujes, ale mne je to vlastne jedno.
A pisat si budem kde chcem a co chcem, snad ta tym neurazam. To by som nerad.
Ked ja chcem do predu 203mm uz dajak to je vomne a nepresvecit sa nedam
Len sa mi jedna o nejaku dobru peru hlavne aby nieco vydrzala lebo aj na take veci chodim ako bolo to vydeo taze tak... pls porad nejaku tu peru do 10tisic s dobrym zdvihom a aby zvladla 203rotory
to bude ešte malé prekvapenie na záver
Ked ja chcem do predu 203mm uz dajak to je vomne a nepresvecit sa nedam
Len sa mi jedna o nejaku dobru peru hlavne aby nieco vydrzala lebo aj na take veci chodim ako bolo to vydeo taze tak... pls porad nejaku tu peru do 10tisic s dobrym zdvihom a aby zvladla 203rotory
pery máš a až dve
no jo tak na toho REcona si namontuj aj 203mm rotor alebo si tam daj aj 250 mm aj 500 ... ono život ťa naučí ... ale vyjde ta to drahšie .. vidlu zober jednoznačne toho Recona no ale aby si nemal s tým všetkým ešte dajaké komplikácie a to zadný rotor
A pisat si budem kde chcem a co chcem, snad ta tym neurazam. To by som nerad.
si si to zle vysvetlil mozno aj ja od zaciatku to bolo tak ze vecie a lepsie ale niekde v strede temy som si to rozmyslel preto som napisal ze citaj celu temu nic v zlom som nemyslel...
no jo tak na toho REcona si namontuj aj 203mm rotor alebo si tam daj aj 250 mm aj 500 ... ono život ťa naučí ... ale vyjde ta to drahšie .. vidlu zober jednoznačne toho Recona no ale aby si nemal s tým všetkým ešte dajaké komplikácie a to zadný rotor
S tim zadnym rotorom 180 sa mi v pohode zmesti som sa na to dnes cez den pozeral mozno aj 203 do zadu pojde ale to uz neryskujem
http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=28106
Posli nam aj foto na com frajeris teraz
Aku teda si mam vziat ?