Chlapi poradte co mam kupit, mam uz 6 dierove naboje na kotucofku a treba mi este kotuc a celust...No neviem sa vyznat zo znaciek a ani neviem ci sa mi to oplati, ci dosticky napriklad vydrzia dlho, lebo su drahsie.....Heh ale cenovy strop mam asi 1500 na jednu brzdu, ale to je absolut max....
dikes ludia
Ou, sorry, je dosť možné, že tá cena je aj s adaptérom, aspoň na kupkole je. Ale neviem, ako je to v tom obchode.
Ak ho budeš musieť kúpiť, tak rátaj tak s 200-300Sk navyše.
ok diky, snad to bude v cene, diky chlapi
a dam tam asi ten 180 mm kotuc, ak budu mat, hoci predavac chvalil 200, ale vzhladom na vahu, no, neviem, bud 180 alebo 160
no, presne asi tak, a, vzhladom na moju malu hmotnost by som chcel usetrit nejake tie gramy na bicykli, takze 203 nedavam, len ci 180 abo 160, a jazdim obycajne xc /vzadu nechavam V-cko.../ takze prednu vaham teraz 160 ci 180, hmm
alebo vie niekto najst vahy avidov s jednotlivymi velkostami kotucov?
viem len tolko, ze 160 mm spolu s prasatom ci jak to tiez nazyvate ma 329 g
no, M@t0, ja tiez za cenu 1800 som nasiel v tom obchode, a malo je ta 185 ?? /mam 60 kg, a nejazdim extrem, 1000 km za rok/...odporucas 185 ci 203 ??
no staci ti urcite 185mm ja ju mam tiez ako som uz spomenul a vazim okolo 78 kg a jednym prstom ma zdvihne na predne ked riadne zatlacim s 203 by to bolo lepsie ale ak mas slabsiu vidlu spravilo by ti to vakel takze tebe odporucam 185
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ak si tú brzdu necháš namontovať v obchode, tak oni ti to tam automaticky dajú. A samozrejme si pár korún priplatíš
Ak ho budeš musieť kúpiť, tak rátaj tak s 200-300Sk navyše.
a dam tam asi ten 180 mm kotuc, ak budu mat, hoci predavac chvalil 200, ale vzhladom na vahu, no, neviem, bud 180 alebo 160
P.S.: ja som ju kupoval v kamennom obchode a vysla ma na 1800sk zo vsetkym
alebo vie niekto najst vahy avidov s jednotlivymi velkostami kotucov?
viem len tolko, ze 160 mm spolu s prasatom ci jak to tiez nazyvate
no staci ti urcite 185mm ja ju mam tiez ako som uz spomenul a vazim okolo 78 kg a jednym prstom ma zdvihne na predne ked riadne zatlacim s 203 by to bolo lepsie ale ak mas slabsiu vidlu spravilo by ti to vakel takze tebe odporucam 185