Caute vsetci. Mam bike Scott Aspect 30 model 2011 s original hydraulickymi brzdami Tektro Draco. Mam zlomenu prednu br.packu a chcel by som vymenit komplet prednu brzdu- set. Pozeram po shimane M445, alebo deore595, som len rekreacny jazdec... Co mi poradite? Dakujem za kazdy nazor.
pokial ti vyhovovali tektra, postacia ti aj lacnejsie shimano. Samozrejme deore bude lepsie, ale samozrejme potom budes chciet vymenit aj zadnu je to na tebe
Cenovo by mi stacilo m445, ale viac ohlasov je na tie deore 596. Asi najprv by som kupil prednu a potom zadnu. A kotuce mozu ostat pôvodne? Ten bike ma max 500km nabehanych...
Chcel by som vymenit Avid elixir 5 na mojom Voltage za lepsie brzdy.
Zatial som dostal odporucanie na Elixir 7 alebo Shimano Zee.
Zatial som nakloneny Zee, kedze by mali byt viac orientovane na DH/FR a aj cena je o nieco nizsia, ale rad by som si vypocul viacero nazorov, pripadne skusenosti predtym nez nieco kupim.
Budem moct nechat povodne kotuce, alebo ich musim vymenit takistko?
Nebudem zbytocne zakladat novu temu tak sa vtierknem sem.
Rozmyslam nam upgradom biku a medzi tim su aj nove kotucove brzdy. Dnes som bol pozriet na kolesa a mam taky dojem ze kotuce na tie naboje nenamontujem. Na 6 dier to nieje a asi ani center lock. Budem muset kupovat nove kolesa alebo namontujem tam nejako kotuce? vid. priloha
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Chcel by som vymenit Avid elixir 5 na mojom Voltage za lepsie brzdy.
Zatial som dostal odporucanie na Elixir 7 alebo Shimano Zee.
Zatial som nakloneny Zee, kedze by mali byt viac orientovane na DH/FR a aj cena je o nieco nizsia, ale rad by som si vypocul viacero nazorov, pripadne skusenosti predtym nez nieco kupim.
Budem moct nechat povodne kotuce, alebo ich musim vymenit takistko?
http://www.bicycles.sk/shop/novinka/kotucova-brzda-shimano-deore-m596-pz-model-2012/2825/
Rozmyslam nam upgradom biku a medzi tim su aj nove kotucove brzdy. Dnes som bol pozriet na kolesa a mam taky dojem ze kotuce na tie naboje nenamontujem. Na 6 dier to nieje a asi ani center lock. Budem muset kupovat nove kolesa alebo namontujem tam nejako kotuce? vid. priloha