Ahoj. uvažujem o kúpe nejakej pohotovostnej pumpy na cesty. Takej aby aj fungovala, lebo mám už doma jednu (made for Lidl ) a tá nefunguje (a ani nkdy nefungovala).
Nechcem do toho investovať veľa peňazí (neviem či časom nespravím upgrade vidlice na vzduchovú (prípadne full) a tam ak sa nemýlim treba spešl pumpu- tú za 1000sk- nedá sa to obísť nejakou redukciou?), ale zas aby to aj fungovalo.
Celkom ma zaujali pumpy author, lebo sa dajú vymeniť tesnenia na nich.
Tlmic nenafukas obycajnou pumpou cez ziadnu redukciu. Na to potrebujes vysokotlakovu pumpu na tlmice. Kolesa fukam obojsmernou pumpou s hlinikovym telom zn Longus. Mal som dve ( po par pouzitiach ) nefunkcne jednu Kellys a jednu SKS obe s plastovym telom.
aha, no tak kúpim zatial obyčajnú, a keď bude niekedy full, tak tú spešl. Takže vravíte že kellys nie? Tak teda asi zoberiem niektorú od author a keď nebude fúkať tak im ju zanesiem naspäť.
Len neviem ktorú. či tú čo má z jednej strany dieru na AV a z druhej na FV, alebo takú jednoduchšiu čo má obe diery v jednom. A ešte to že jedna má zaistenie zakrútením a druhá pákou.
Túto som mal aj ja ale ju neodporúčam. Tá páčka na zaistenie ventilku je celá plastová aj s tými kolíkmi, ktoré slúžia ako "kĺb". A tieto sa mi zlomili. Odporúčam teda vyberať nejakú s kovovou závlačkou.
skúsil som s ňou nafúkať jednu 24" (nekúpite? predávam, ako nový, vhodný pre nenáročné deťúrence), spravil som pár fukou a koleso tvrdé ako skala- som príjemne prekvapený
dúfam že vydrží aspon 2 roky (kým našetrím na fulla a kúpim tú od extendu)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Fuka aj vidlice aj kolesa. Mam ju rok a zatial mi sluzi dobre.
Len neviem ktorú. či tú čo má z jednej strany dieru na AV a z druhej na FV, alebo takú jednoduchšiu čo má obe diery v jednom. A ešte to že jedna má zaistenie zakrútením a druhá pákou.
Túto som mal aj ja ale ju neodporúčam. Tá páčka na zaistenie ventilku je celá plastová aj s tými kolíkmi, ktoré slúžia ako "kĺb". A tieto sa mi zlomili. Odporúčam teda vyberať nejakú s kovovou závlačkou.
Fuka aj vidlice aj kolesa. Mam ju rok a zatial mi sluzi dobre.
tak túto odporúčam aj ja. rovnakú som mal pribalenú k vidlici R.S.
http://author.sk/verbal/986/
skúsil som s ňou nafúkať jednu 24" (nekúpite? predávam, ako nový, vhodný pre nenáročné deťúrence), spravil som pár fukou a koleso tvrdé ako skala- som príjemne prekvapený
dúfam že vydrží aspon 2 roky (kým našetrím na fulla a kúpim tú od extendu)
Mammoth a som s nou spokojny.
Da sa rozobrat uplne do kazdej jednej sroby.