mne to tiež roby Reba, a to mám vidlicu po servise
To premazanie a vyčistenie pomáha ale iba na krátku chvíľku.
Už som si na to zvykol že jej k odomknutiu musím pomôcť rukou
Kamošovi tiež blbne zamykanie, respektive odomykanie-zasekáva na Rebe RL, tak sme to rozhádzali(Motion control), vyčistili ale moc to nepomohlo.Nezdá sa mi tam tá pružina, ako keby bola krátka,pri zamykaní sa pokrúti a potom drie... Je to tak v poriadku, alebo to niekto zle poskladal(vidla z druhej ruky)?
To je jasné.Ale tuto v tejto Rebe sa pružina skrúti a skríži.Spodný koniec pružiny nedosadne až na ten plast z dierou, je to zastrčené v diere iba kusok(na hornej foto je to dobre vidieť ako je šikmo-pravá šipka).Na tej stredovej tyčke je už celkom slušne vydraté.Mal som rozobratý aj môj motion control z reconu (tam je ten hlavný plast červený) a tam je pružina normalne, do diery v plaste dosadla nadoraz, na tej stredovej tyčke je osadenie/kolik na zachytenie pružiny omnoho nižšie než v tejto rebe.Takže neviem kde udelali soudruzi chybu...
Už sa stalo.Ako som napísal, vyzerá to že tá pružina je krátka.Len neviem, či je to tak originál od výroby, alebo to takto dototo predchádzajúci majiteľ...
chalani robia to skoro vsetky rockshox s klasickym lockom z riaditok. Ak sa nahodou stane ze aj po odblokovani sa kladka nepohne treba prepruzit resp. odlahcit vidlicu a vtedy sa to pohne. Robi mi to aj tlmic uz som si na to zvykol
Je možná nejaká konverzia remote locku na nových (2013) Rebach? Mám solo air 2013, a oproti starším modelom funguje remote lock opačne. t.j. v "defaultnom" stave je vidlica zamknutá a až po stlačení tlačítka na riaditkách je vidlica odomknutá. Na staršej SIde aj Rebe to fuguje presne naopak, no a problém je že ten lockout sa mi z korunky vidlice pravidelne zošúchava vyššie a tým pádom ovládanie prestane fungovať. Neviete či je možné dať preč ovládanie z riaditok a namontovať tam ovládanie na korunke?
Bude to zlozite lebo v tom plastovom kompresore co je v tlmiacej nohe je pruzina na vracanie tej kladky. Ta objimka nedrzala ani mne. Stacilo ju ale zo spodu trochu zbrusit. Pomohlo to.
kiri da sa.. len treba demontovat celý lock a v plastovej klietke je v nutri MC ukryta vinutá pružinka, ktorá to ma na svedomi.
mam doma ja tu pružinku s pushlockom zo starej reby .. možno by šla vymeniť
By ma len zaujímalo čo viedlo inžinierov v RS dôjsť k záveru že defaultne bude odpružená vidlica v zamknutom stave Teraz ma len mrzí že keď som zháňal vidlicu nemal som požiadavku aby bol lock na korunke, ani vo sne ma však nenapadlo že bez namontovaného remote locku bude zamknutá. zihadlo 5, možno ťa teda po budúcej sezóne navštívim.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To premazanie a vyčistenie pomáha ale iba na krátku chvíľku.
Už som si na to zvykol že jej k odomknutiu musím pomôcť rukou
mam doma ja tu pružinku s pushlockom zo starej reby .. možno by šla vymeniť
zihadlo 5, možno ťa teda po budúcej sezóne navštívim.