V sobotu na pretekoch mi odislo lozisko zo strany prevodnikov do preč Nema nahodou niekto lozisko zmerane Alebo typove oznacenie
EDIT : ložisko malo najazdene iba cca 3000 km. Nejaka mala zivotnost, alebo mate ine skusenosti
podlozky nestacia, to uz potom mozes pouzit rovno to kladivo. Nestacia preto, lebo ti to nepojde do domceka rovno, resp. to budes musiet stale dorovnavat.
Ak myslis zlozenie BB MT800 tak je tam uz atipicke lozisko, priemery su rovnake ale sirka je len 4mm s tym ze vnutorny kruzok je do jednej strany vysunuty na tych 7mm koli tesneniu, ale cely system co sa tyka utesnenia tak je to vyborne spravene, nie ako stare. post1155864.html#p1155864
Mam kluky a stred Force s dutou osou vlastne HT2 copyrightsadesport.sk sadesport.sk
Mam nahradny stred Shimano BB52 Priemer osy resp vnutornych dier na stredovych miskach je na oboch rovnaky. Môžem vymenit ten povodny stred Force za BB52? Hačik vyzerá byť v tom, že, ten stred force je hrubší oproti shimanu, obavam sa ze do nemusi byt kompatibilne potom s klukami. ked nasadim pravu kluku, tak potom budem mat akoby dlhu osku na druhej strane a kluka sa nebude dotykat otacajuceho sa kusu v miske. Da sa to vyriesit ta, ze dam este o jednu podlozku z kazdej strany viac? tj. napravo tri a nalavo dve,Dakujem za rady,
Podložky sa davaju hlavne podla toho, aka je sirka domčeka. Ale myslim si, že by sa do dalo vyriešiť tak, že dam 3 podložky vpravo vpravo a 2 nalavo, no potom mi už nebude držať ten ochranny tesniaci plasotvy medzikus proti blatu, lebo misky uz budu dalej od seba. Tym padom bude miska v rame držať na menej zavitoch a tie shimano ich maju značne menej.
Uz len pre ten kratky zavit by som sa na to vysral. Lebo tu boli fotky strhnutych stredov a pre 10eurovy stred znicit ram je ako tankovanie na nejakej srackovej pumpe. Usetris 0.1cent na liter a v servise nechas 600euro a viac..
V zime som menil komplet zloženie. Na ebay som kupil sadu v žltej uprave, reku nech to ladí s nabami Novatec. Ešte hned na jar sa mi stade ozývalo "pískanie!. Včera po vyumyvani mi to nedalo pokoj. Demontoval som to. Ložisko na lavej strane drho a pískalo. Čo ma prekvapilo, nejednalo sa o šírku 6 mm, ale bolo to ložiska so šírkou 7mm. Obe som vymenil. Už to nebudem kupovať u číňancov.
Ale ked mas tie loziska 7mm tak je to lepsie, lebo je to normovany rozmer, co kupis lozisko v kazdom obchode s loziskami, to shimano ma 6mm co je atyp a neda sa bezne kupit.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
K zavitovej tyci stacia len podlozky a matky, tam sustruznika vobec netreba.
Vyrazac stoji 15Euro, ale ked stred zoderies do mrtva, tak jeho znicenie pri vyrazani srobovakom asi nebude vadit.
http://www.mtbiker.sk/shop/servis-a-trening/naradie/stahovaky-na-stredy/super-b-vyrazac-pressfitu-bb86-bb90.html
http://www.mtbiker.sk/shop/servis-a-trening/naradie/stahovaky-na-stredy/super-b-vyrazac-lozisk-pre-bb30-priemer-30-mm-k6225.html
post1155864.html#p1155864
Mam nahradny stred Shimano BB52 Priemer osy resp vnutornych dier na stredovych miskach je na oboch rovnaky. Môžem vymenit ten povodny stred Force za BB52? Hačik vyzerá byť v tom, že, ten stred force je hrubší oproti shimanu, obavam sa ze do nemusi byt kompatibilne potom s klukami. ked nasadim pravu kluku, tak potom budem mat akoby dlhu osku na druhej strane a kluka sa nebude dotykat otacajuceho sa kusu v miske. Da sa to vyriesit ta, ze dam este o jednu podlozku z kazdej strany viac? tj. napravo tri a nalavo dve,Dakujem za rady,
A ktoré by bolo najlepšie na EN?
// edit : uz je to OK
Davam tieto: https://www.evrox.sk/e-shoploziska/eshop/0/3/5/4877-Lozisko-61805-2Z-6805