stojim pred rozhodnutim o kupe tachometra. povodne som si predstavoval tachometer+pulzmeter+merac kadencie+vyskomer (merac teploty by bolo len plus, ale nie je to nutne). vyraba niekto nieco take do 100 max 120E idealne vo forme hodiniek? Polar CS100 cad by nebol zly ale chyba mu vyskomer:( ak ma niekto skusenosti pripadne tip, budem vdacny.
pred 2 tyzdnami som si kupil sigmu rox9.0 z koloshop.cz ... cena ma vysla 3610kc co v porovnani so slovenskymi cenami nemalo chybu ... a som zatial spokojny ...
sigma rox mala niekolko zlych serii ... preto som pol roka cakal ako sa to vyvinie ... vsetky zle kusy vsak nakoniec vyreklamovali za dobre, takze som sa konecne odhodlal ku kupe ... bc2209 by malo byt v principe to iste, ma rovnake prislusenstvo, rovnaku vybavu ... rozdiel je iba v displeji a nema logovanie a pripojenie k PC ...
nemam 2209 takze neviem presne odpovedat, ale podla toho co som cital je to vraj to iste ako rox ... a rox ma 3 nastavitelne zony a pipne raz, dva alebo trikrat podla toho do ktorej zony si presiel ... ale je to dost otravne a vypol som to ... akurat ze mi to loguje a doma si pozriem kolko % som v ktorej zone ...
nejaky log som uploadol sem, da sa tam pozriet ake statistiky to ma ... ale 2209 si musis presne nastudovat sam ...
diky, log vyzera velmi dobre skoro az zacinam nad roxom rozmyslat, je to vsak uz dost nad rozpocet. pozeral som stranky sigmy a maju tam product demo ku kazdemu tachometru, a 2209 nema nastavenie zon, asi sa im nezmestili na displej ukazovatele
bodovy displej ako ma rox bol pre mna dost rozhodujuci ... mam rad viac ciselok na displeji, bez nutnosti stale preklikavat ... ale prijal by som keby to bolo viac konfigurovatelne ...
Zdravím
Trošku oživím túto tému, vlastním tachometer Sigma rox 6.0 so snímačmi kadencie,rýchlosti a pulzmeter. Posledné výjazdy mi začal blbnúť pulzmeter. Počas jazdy som si všimol že sa mi občas zasekne údaj o pulze príklad namerá mi to 148 tep a tento údaj drží aj keď povedzme idem v šprinte kedy by mal ten údaj stúpať. Čo sa tyka bateriek tak v hrudnom páse i v samotnom počitači som už menil pred tromi dňami. Tak isto som aj samotný pás opláchol od soli. Stretol sa už niekto s podobným problémom eventuelne nejaký návrh-nápad? Ďakujem
Nie rox, ale starší model mi to robil keď už končila baterka, alebo bola nekvalitná. Podľa mojej skúsenosti stojí za to si priplatiť a brať značkovejšiu. Vyskúšanú mám Varta a Panasonic
No isiel som vylucovacou metodou, najprv som kupil baterku CR2032 od ak sa nemylim duracelu, vcera vecer mi napadlo ze ju zmeram multimetrom a mala rovne 3V doma som nasiel druhu CR2032 a ta mala 3.28V tak baterku som vymenil. Prepral som hrudny pas koli soli z potu a nastavil dlzku pasu aby viac doliehal k telu dalej som vymenil antenku v drziaku ROX pocitaca co mam na biku (mal som dva drziaky) a to je asi vsetko co som mohol, dnes to pojdem testnut a uvidim ked nic skusim znovu kupit novu baterku v origo obchode s elektronickymi suciastkami a skusim znacku Varta, Panasonic ako pisal matko001 a uvidi sa no a ked nic asi mi nic neostava a len kupit novy hrudny kedze mozno bude predsa vnom chyba, co sa tyka vonkajsej teploty a meracu tepu-vysiealcu tak ten mam pod termo oblecenim dokopy asi 3 vrstvi oblecenia takze teplota by nemala robit problem.. Okej pani dakujem za rady, otestujem uvidim
Takze bol som testnut a nic nepomohlo, tak som sa nastval a snimac som otvoril teda ze ked uz je K.O a zaobstaram si novy hrudny tak aspon zistim co tomu bolo. Problem bol v malej antenke ktora mala feritove jadro a konkretne ta feritova "tycka" bola zlomena vid foto. Z toho vyplyva bacha na pády týchto snimacov! Takze ako som spominal zhanam novy pas. Este raz vdaka za rady
SiD3 mam podobny problem. ukazuje mi tep o 100 menej nez mam realne. bateriu som vymenil a stale ukazuje haluze. je pravda, ze mi tiez spadol z radiatora ked som ho susil. ako si ten snimac otvoril? hrube nasilie?
No mozes mat dva problemy jeden ze mozes mat v háji tu antenku (ak sa nejedna o bluethoot verziu) alebo ak mas odnimatelny snimac (elektroniku) tak samotny spoj s hrudnym pasom. Co sa tyka mojho pripadu bohuzial inak ako nasilne to neslo, teoreticky opatrne poobvode vytavit v mojom pripade pomocou trafospajkovacky a najtensieho hrotu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
edit: vyzera to ze nie, pritom lacnejsia bc1909 (http://www.kupkolo.cz/produkty/Computery_96/sigma_850/Computer-Sigma-Sport-BC-1909-HR_2496.html) ponuka nastavenie zony tepu, ta vsak nema vyskomer:(
nejaky log som uploadol sem, da sa tam pozriet ake statistiky to ma ... ale 2209 si musis presne nastudovat sam ...
http://www.upnito.sk/subor/f18fcb3e7514f09dd3126a845474fbf0.html
Trošku oživím túto tému, vlastním tachometer Sigma rox 6.0 so snímačmi kadencie,rýchlosti a pulzmeter. Posledné výjazdy mi začal blbnúť pulzmeter. Počas jazdy som si všimol že sa mi občas zasekne údaj o pulze príklad namerá mi to 148 tep a tento údaj drží aj keď povedzme idem v šprinte kedy by mal ten údaj stúpať. Čo sa tyka bateriek tak v hrudnom páse i v samotnom počitači som už menil pred tromi dňami. Tak isto som aj samotný pás opláchol od soli. Stretol sa už niekto s podobným problémom eventuelne nejaký návrh-nápad? Ďakujem
Ale este raz hovorim, ze som bol o generaciu vedla.