cenovo sú rovnaké, ale manitou má TPC+ a fox nie (i ked fox je fox
P.S. Ak jazdis aj smerom hore, tak zvazuj FOX kvoli vahe, ale otazkou su samozrejme aj financie...
Koli tomu jednomu obrazku Dijck-a nezatracujem a nehovorim ze je zly, len si tu poznamku mohol odpustit.
K tomu jazdeniu - styl presne nedefinujem, pretoze jazdim jak mam chut, niekedy trochu street, ci dirt, niekedy skor downhill ci freeride a nekedy si dam poradneho slapaka do kopca...
Ohladom dropov - tie 2 m dam bez vacsich problemov, moje max bolo do tych 3 m, no nemal som pri sebe meter, mozno to bolo len 2,8 mozno 3,2 - tomu ja vravim odhad
Tak sa usmierme. Za tu jednu malickost si nechcem robit nepriatelov.
PS: aspon viem ze su tu ludia co sa tych dobrych zastanu
2dufus: vdaka za linky
rick02, bud sa riad tym co Ti napisal Dijck, alebo ak mas pocit, ze vies co chces, tak sa nerad na fore. Ak naozaj davas 3 metrove dropy (mozno by si ich mal niekedy odmerat), tak nic bez pevnej osky a s nohami pod 36mm urcite nekupuj (cize ako pisal Dijck - DOMAIN, 66, VAN...).
A please, najprv si ujasni pojmy ak ich chces pouzivat a skus rozlisovat ENDURO a FREERIDE (ak niekto viac vyskovych metrov naskace na dropoch ako vyslape na biku tak to teda s ENDUROM nema spolocne uz takmer nic).
PS: Ked chces pevnu vidlu tak si ju kup. Vid obrazok: )
co si mam teraz myslet, sakra chcem pevnu vidlu
vdaka za rady
ps: za co potom u vyssich modelov platim take prachy???
Na druhej strane ma trapy, ci manitou netecie, alebo ci neni nachylnejsi na "vakel". Ide mi o pevnu konstrukciu, nech ta vidla vydrzi vac nez 2 roky
ps: domain ci maca 66 je nad moje financne sily
Ak nechceš meniť predný náboj tak sa rozhoduj podla uchytenia.