Bike bude zašpinený asi tak ako aj predtým,ide mi len o to aby mi sajrajt nefŕkal do tváre.Lepší by bol ten na spodnú rámovú trubku,ale z estetického hľadiska sa mi také riešenie nepáči.
shanike a ostatny, nic jednoduchsie :
- zájst do Dafferu, kúpiť 1x čierny plastový obal/zakladač za 3.5€ a z toho spravíš predný aj zadný blatník - vytlačíšs PDF na 2x A4 zlepiš dokopy - vystrihneš a obkresliš fixou na obal
- obyčajnými nožnicami vystrihneš a spravíš dierky na uchytenie okolo vidly zdrhovakmi
Bike bude zašpinený asi tak ako aj predtým,ide mi len o to aby mi sajrajt nefŕkal do tváre.Lepší by bol ten na spodnú rámovú trubku,ale z estetického hľadiska sa mi také riešenie nepáči.
Ja som mal ten na rame na starom biku a bolo to na dve veci. Vacsina bordelu isla pri vyssich rychlostiach na mna od vidly. Na novom biku je masivna siroka stredova, takze to neriesim, ale vsimol som si ze sa mi ovela menej s blatnickom spinia okuliare. A ked ides fakt rychlo 40-50km/h, tak je akykolvek blatnik na prd, lebo male kvapky lietaju od predneho kolesa ale zpredu. To by muselo byt koleso zakryte na 50%
Helou,tak uz len nahodit,blatniky su hotové,predný som trocha skratil a zadný som predlzil,spravene je to z modelovacej podlozky A3 ktora ma vysla na 2,20€,potom nalepky FOX 3€,fixa 1€ a cielna folia 1.50€,na predajni predavali predný za 8€ a zadný tusim tiez tak,PS: este binderky musim kupit
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale nie, to je moc lacné..
EDIT: podla web stranky to vyzera, ze na Slovensku biela a ruzova niesu dostupne.
- zájst do Dafferu, kúpiť 1x čierny plastový obal/zakladač za 3.5€ a z toho spravíš predný aj zadný blatník - vytlačíšs PDF na 2x A4 zlepiš dokopy - vystrihneš a obkresliš fixou na obal
- obyčajnými nožnicami vystrihneš a spravíš dierky na uchytenie okolo vidly zdrhovakmi
tot vsetko cas 15min
Ja som mal ten na rame na starom biku a bolo to na dve veci. Vacsina bordelu isla pri vyssich rychlostiach na mna od vidly. Na novom biku je masivna siroka stredova, takze to neriesim, ale vsimol som si ze sa mi ovela menej s blatnickom spinia okuliare. A ked ides fakt rychlo 40-50km/h, tak je akykolvek blatnik na prd, lebo male kvapky lietaju od predneho kolesa ale zpredu. To by muselo byt koleso zakryte na 50%