Nazdar poradte ktora vidlica je lepsia na Freeride rozhodujem sa medzi Rock Shock Domain 318 180mm zdvih 2009 model a Marzocchi 66 RCV 180mm zdvih 2008 model??
mam domain sice 302, ale chod je super, sice ja ju kazdy druhy vyjazd namazem silikonom
08 marzocchi bolo vela chybnich kusov najme 66,55, a aj 888 rady.
takze urcite Domain ;]
Lajo Domain ma velmi dobry chod na to aku ma cenu. 66 RCV je uplna najzakladnejsi model skoro bez akychkolvek nastaveni, jej chod ani zdaleka nezodpoveda chodu drahsich 66.
a hlavne 2008 modely od marzocchi su prilis kazove a moze sa stat ze si viac nepojazdis ako pojazdis na nej lebo bude stale v servise.
Takez jednoznacne Domain, co sa tyk funcknosti,ceny a spolahlivosti.
EVO napísal:Lajo Domain ma velmi dobry chod na to aku ma cenu. 66 RCV je uplna najzakladnejsi model skoro bez akychkolvek nastaveni, jej chod ani zdaleka nezodpoveda chodu drahsich 66.
Hlasujem za Domain, ale s týmto tvrdením nesúhlasím, lebo syn jazdí 888 RCV 09 čo je v princípe to isté a po drobných úpravách a pravidelnej základnej údržbe funguje lepšie - je citlivejšia ako vyššie modely./ podla tvrdení 2 majitelov RC3WC ktorý ju skúšali/.
Lajo Domain ma velmi dobry chod na to aku ma cenu. 66 RCV je uplna najzakladnejsi model skoro bez akychkolvek nastaveni, jej chod ani zdaleka nezodpoveda chodu drahsich 66.
a hlavne 2008 modely od marzocchi su prilis kazove a moze sa stat ze si viac nepojazdis ako pojazdis na nej lebo bude stale v servise.
myslim ze kazdy clen ma pravo vyjadrit svoj nazor a zato ze napisem 66 a ty s tym nesuhlasis tak..nemusis hnes *****
No staci sa pozret na tvoje temy: napr. dony tooblar, potom ta tema kde si nevedel ako si zmenit svoje heslo tu na fore, neviem uz nazov. Skratka uplne blbosti. A hned je kazdemu jasne aku hodnotu maju tvoje prispevky...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
08 marzocchi bolo vela chybnich kusov najme 66,55, a aj 888 rady.
takze urcite Domain ;]
ty uz nic nehovor prosim ta.
Hlasujem za Domain, ale s týmto tvrdením nesúhlasím, lebo syn jazdí 888 RCV 09 čo je v princípe to isté a po drobných úpravách a pravidelnej základnej údržbe funguje lepšie - je citlivejšia ako vyššie modely./ podla tvrdení 2 majitelov RC3WC ktorý ju skúšali/.
myslim ze kazdy clen ma pravo vyjadrit svoj nazor a zato ze napisem 66 a ty s tym nesuhlasis tak..nemusis hnes *****