mam bike bike acstar mount sx r.2005. doteraz som mal vidlu suntour xcp 75 LO a kamos mi ponuka tuto marzocchi za 5000 Sk. ma na nej nabehane asi 200 km takze je v dobrom stave, len neviem ci tym nedo...em bike. inak jezdim tak lesne cesty, lahsi teren, ziadne brutal skoky. sem tam nejaky zjazdik. chcem zistit ci neurobim hlupost ked nasadim tuto vidlu? pripadne poradit nejaku inu vidlu do 7000 Sk. za radu vopred dik.
mam bike bike acstar mount sx r.2005. doteraz som mal vidlu suntour xcp 75 LO a kamos mi ponuka tuto marzocchi za 5000 Sk. ma na nej nabehane asi 200 km takze je v dobrom stave, len neviem ci tym nedo...em bike. inak jezdim tak lesne cesty, lahsi teren, ziadne brutal skoky. sem tam nejaky zjazdik. chcem zistit ci neurobim hlupost ked nasadim tuto vidlu? pripadne poradit nejaku inu vidlu do 7000 Sk. za radu vopred dik.
Hlúposť teda spravíš a riadnu.Do kopca sa ti pôjde na prt a za chvíľu ti odíde kostra
prave som bol v jedno shope a mali tam marz gran fondo 3 za 5900 Sk. teda cena sa m zda v pohode len neviem co je to za vidlu, teda nebude zrejme uplne super ale myslim ze by mi to mohlo stacit...
no, nakoniec mi zostali vo vybere len marzocchi mx pro 100 mm r. 2007 a rs tora 318 u-turn r. 2007. obidve mam za tu istu cenu z ciech, rozdiel tak 200 kč - marz. je drahsia. tak pleaseeee poradte. z tej tory mam trochu obavy ale ten 130 mm zdvih predsa len nebudem pouzivat casto, maximalne tak pri nejakom lahsom zjazdiku, inak bude na 100 mm a do kopca dam 85 mm. za pomoc dik. a vahu mam 83 kg.
no, nakoniec mi zostali vo vybere len marzocchi mx pro 100 mm r. 2007 a rs tora 318 u-turn r. 2007. obidve mam za tu istu cenu z ciech, rozdiel tak 200 kč - marz. je drahsia. tak pleaseeee poradte. z tej tory mam trochu obavy ale ten 130 mm zdvih predsa len nebudem pouzivat casto, maximalne tak pri nejakom lahsom zjazdiku, inak bude na 100 mm a do kopca dam 85 mm. za pomoc dik. a vahu mam 83 kg.
toto som presne riesil ja. a nakoniec som zobral recona:D. z tychto dvoch urcite zober toru. skus aj pohladat starsie temy ako ti tu radia...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Hlúposť teda spravíš a riadnu.Do kopca sa ti pôjde na prt a za chvíľu ti odíde kostra
a si myslim ze ta 100 tam bude akurat
to uz je lepsi napad
toto som presne riesil ja. a nakoniec som zobral recona:D. z tychto dvoch urcite zober toru. skus aj pohladat starsie temy ako ti tu radia...