Su to kolesa kde pomer ceny a uzitkovych vlastnosti je velmi dobry. Jazdim XC a nie som typ bikera co komponenty nejako vyrazne setri. Problemy s bocnou tuhostou som neregistroval a naboje kedze su na priemysloch su uplne v poriadku. Ak je tvoj rozpocet limitovany urcite s nimi budes spokojny. Ak mas nejake € v rezerve, tak by som sa poobzeral po kolesach trosku lahsich hoci ani tieto niesu vahovo az taky pruser.
za tu cenu su to super kolesa.
tocia presne tak isto ako napr. kolesa za 1000 eur.
vaha je sice niekde inde... ale tu riesit neptrebujes...
kludne tie kolesa kup.
aha fajn...a povedzme že ich chcem na XC...mám ich za dobrú cenu a nejazdím veľa zjazdov...ale za brzdy chodím dosť často...myslíš že urobím chybu keď ich zvolím namiesto formula oro k18?
Nie chybu nespravíš, povedal by som, že naopak. Tak dva roky dozadu som vymenil K18 za Juciy 5 a potom 7 .. no a potom som 7mičky vymenil za Elixir R .. zatiaľ vždy som výmenou brzdy získal lepšiu brzdu. Na XC by však stačili aj ORO. Ale výkonom vyhráva Elixir. Rozhodnutie je už na Tebe.
okey tak dúfam že sa mi budú fakt páčiť a nebude s nimi žiaden problém...aj keď nie sú to zrovna najlepšie kolesá od mavic...ale ako si povedal....funkciou sú ako drahé kolesá...len tá váha keby je menšia...ale aj tak je tá váha celkom v pohode si myslím
lenze ty nekupujes najlanejsie kolesa od NO NAME vyrobcu.
ty kupujes najlacnejsiu modelovu radu od MAVICu.... a nemyslim si ze by MAVIC dal na trh kaziace sa kolesa... a inac, kazi sa vsetko... aj ferrari, aj masserati, aj aston martin, aj jaguar.... vsetko sa vie raz pokazit....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tocia presne tak isto ako napr. kolesa za 1000 eur.
vaha je sice niekde inde... ale tu riesit neptrebujes...
kludne tie kolesa kup.
Jazdím ich rok a som plne spokojný. Výkonná brzda použiteľná aj na DH s ostrým chodom, dobre dávkovateľná.
... tiež si mylsím, navrhujem zlúčiť témy.
... no počkaj, Turboš bude požadovať tantiémy!
ty kupujes najlacnejsiu modelovu radu od MAVICu.... a nemyslim si ze by MAVIC dal na trh kaziace sa kolesa... a inac, kazi sa vsetko... aj ferrari, aj masserati, aj aston martin, aj jaguar.... vsetko sa vie raz pokazit....
Pokud vazis vic hledal bych jinde. Jinak za podobnou cenu Fulcrum o dost lepsi.