mna zaujali tieto diskove len neviem ake naboje maju novatec ??..? rafky su wtb ale hmotnost a si su s upinakmi..keby nekdo vedel napiste rad sa dozviem
Fulcrum Red Metal 5 CL stoja 3590., Czk a vazia 1805 g
Mavic Crossride 09 CL stoja 3190., Czk a vazia 1905 g
Takze za mierny priplatok mas kolesa o 100 g lahsie.
Ceny neber nejako zavezne tie som vybral nahodne z prveho e shopu.
uz si napemetam kde ci tu na fore alebo inom som cital ze tie red metal 5 su vazene bez rychloupinakov a tie co tam daju su tazke jak slak a ze este teda aj tak ta vaha neako nesedi..co je na tom pravda?
RM5 na 6 dier uz aj tak nezozenies. Iba model 2010, ten este nie je u nasich predajcov a ten je bez cervenej farby v nalepkach - iba ciernobiely. Rychloupinaky tam su, pre komplet vahu staci trochu pogooglit http://www.flickr.com/photos/21432618@N05/3570076108
Ja som ich stihol dostat este pred Vianocami (asi posledne 6dierove na SK).
Zdravím, hodím to sem aby som nezakladal novú tému.
Mal by som záujem o fulcrumy red metal 5. Najlacnejšie ktoré som našiel boli za 4440 Kč.
Chcem sa spýtať či niekto nemáte niejaký ešte lepší zdroj či niesú niekde lacnejšie ? Chcem ale fulcrumy s nábojom na 6dier.
Diks
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mavic Crossride 09 CL stoja 3190., Czk a vazia 1905 g
Takze za mierny priplatok mas kolesa o 100 g lahsie.
Ceny neber nejako zavezne tie som vybral nahodne z prveho e shopu.
Ja som ich stihol dostat este pred Vianocami (asi posledne 6dierove na SK).
Kupkolo ti odkazuje ze :
dostupnost: 1-2 dny
adaptery, zadny problem
Mal by som záujem o fulcrumy red metal 5. Najlacnejšie ktoré som našiel boli za 4440 Kč.
Chcem sa spýtať či niekto nemáte niejaký ešte lepší zdroj či niesú niekde lacnejšie ? Chcem ale fulcrumy s nábojom na 6dier.
Diks
http://www.kupkolo.cz/produkty/kola-mavic-shimano-fulcrum_70/MTB-zapletena-kola_86/fulcrum_777/Fulcrum-MTB-kola-Red-Metal-5,-model-2010_5710.html