mam tu 808 doma. tu je stranka k tomu http://www.chucklohr.com/808/index.html - teda elaborat.
pri tychto srandach je to loteria, ako sa mozes docitat. najprv som mal #8, tretina frameov chybala, trhalo to. teraz mam #3 z ebay od rdandsell, kupena po vianociach. ide dobre, minimum zlych framov (1 na sekundu alebo na dve). je to zrejme nova #3 ale framy ako stara. je lahucka. na bajku som ju zatial nemal, ale kvoli tomu som ju kupil. obraz na taku srandu a za ten peniaz dost dobry.
Inak , je to celkom zaujímavé, že za niečo viac ako 6 € sa dá kúpiť kamera veľmi malých rozmerov.. Nie je to nejaká blbosť? Neviem ale nejako tomu neverím, kúpil by som , len mám obavy či to vôbec pôjde.
poštovné je zdarma, takže nemáš čo riešiť... Môže sa stať, že príde nejaký kus nefunkčný, ale je jasné že reklamovať to nebudeš - radšej objednáš ďalšiu:) Preto sa oplatí objednať viac kúskov, môžeš aj z rôznych obchodov
vyskusam kupit tu malicku 35gramovu co vyzera jak privesok na kluce. Vraj ma dobry obraz a predava ju jeden chalan za 20e. Dam vediet aka je. Ale podla udajov by mala byt fajn. uvidim...
ako pise patrikl. chlapik za 20€ je sikovny, ale nie tak ako borci co to predavaju za 50€. ta kamerka je oblubena medzi modelarmi - na lietadielko alebo vrtulnik ako stvorena. kvalita obrazu je v pohode. akurat, ze nevidis, co filmujes a ma to uzsie zorne pole.
no ved videl som ze sa ta kamerka predava aj viac ako za 50e. Takze ju za 20 kupim a uvidim. Ale keby mal niekto dobru skusenost s nejakou konkretnou budem rad ak sa podeli a napise znacku, model.
Nekúpil ,chcel by som, len nechcem "vyhadzovať " peniaze za niečo čo nemusí ísť. Som študent a každé € je dobré Keby niekto mal "pojazdnú" tak by som ju zobral za nejakých 5 €.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
komponenty/kamera-na-prilbe-t17177.html
bikove-obchody/sportova-kamera-gopro-t21392.html
co-si-mam-kupit/kamera-t22137.html
video z nej http://www.youtube.com/watch?v=RfTGu9-4Y0c (kvalita je max. 480p)
pri tychto srandach je to loteria, ako sa mozes docitat. najprv som mal #8, tretina frameov chybala, trhalo to. teraz mam #3 z ebay od rdandsell, kupena po vianociach. ide dobre, minimum zlych framov (1 na sekundu alebo na dve). je to zrejme nova #3 ale framy ako stara. je lahucka. na bajku som ju zatial nemal, ale kvoli tomu som ju kupil. obraz na taku srandu a za ten peniaz dost dobry.
@ ... Funguje ti tá "kamera"?
Ty si si ju uz objednal? Lebo mne to nejde. Skusal som to. To je dobre ked to borci kupuju za 6e a predavaju za 50e !!!